Kiki Lesendrić traži devojku zbog koje se potukao davne 1977. godine

Kiki Lesendrić traži devojku zbog koje se potukao davne 1977. godine

Autor: | 02/04/2016

0

Sećate li se velikog hita Kikija Lesendrića "Te noći smo se potukli zbog nje"? Tekst je napisan po istinitom događaju, a pevač je u potrazi za ženom koja mu je davne 1977. bila inspiracija za ovu numeru.

Kiki Lesendrić i “Piloti”će se večeras, drugog aprila, družiti sa fanovima u Sarajevu, gde su stigli dan ranije. Tamo se sreo sa prijateljem Zlatkom Zlajom Ivaniševićem, inače glavnim krivcem za Kikijev hit „Te noći smo se potukli zbog nje“.

Oni su se uz večeru i vino prisetili te davne 1977. godine,  zajedničkog letovanja u Makarskoj i tuče nakon koje je posle nastala vanvremenska pesma.

- To je bilo jedno nezaboravno letovanje zahvaljujući kojem je nastala jedna od mojih najpopularnijih pesama. Zajedno sa Zlajom i još nekoliko prijatelja odmarali smo na Makarskoj rivijeri i bilo je dosta svirki po diskotekama i ludih provoda na plažama. Meni i Zlaji za oko je „zapala“ ista devojka i mi smo se zbog nje potukli. Ta tuča mi je bila inspiracija za hit „Te noći smo se potukli zbog nje“. I Zlaja i ja bismo voleli ponovo da vidimo ženu zbog koje smo se potukli. Nadamo se da je živa i ovom prilikom pozivamo da nam se javi - rekao je Kiki Lesendrić za bosanski "Avaz".

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još