Policajci nisu prepoznali Jovanu Joksimović: Niste isti bez šminke!

Policajci nisu prepoznali Jovanu Joksimović: Niste isti bez šminke!

Autor: | 03/04/2016

0

Popularnu voditeljku Jovanu Joksimović je na putu za Kopaonik, zbog rutinske kontrole, zaustavila policija. Kada su pogledali u njenu ličnu kartu, nisu joj poverovali da je to ona.

Jovana Joksimović oduvek poštuje saobraćajne propise, pa se nimalo nije uplašila kada su joj signalizirali da zaustavi vozilo. Kako je sve bilo u najboljem redu, predala je policajcima ličnu kartu, ali oni nisu ispali džentlmeni! Policajac je nije prepoznao bez šminke, a sve je začinio i neprikladnim komentarom!

- Tačno je da me je zaustavila policija i tražili su mi ličnu kartu. Kada sam je predala policajcu, rekao je unezvereno: Vi ste Jovana iz „Dobro jutro sa Jovanom i Srđanom“? Kada sam potvrdno odgovorila i pitala ga što je toliko iznenađen, rekao mi je: Potpuno ste drugačiji bez šminke” - otkriva kroz smeh Jovana za pulsonline.

Voditeljku je zanimalo da li je to u pozitivnom smislu ili negativnom, a policajac joj je dao neverovatan odgovor - rekao je: “Niste lepši bez šminke!“, objašnjava Jovana.

Inače, Jovana je jedna od malobrojnih javnih ličnosti koja se ponosi prirodnom lepotom, te dobija mnogo komplimenata na račun izgleda. Kako zbog svakodnevnih snimanja, tako i zbog toga što ne voli preterano tešku šminku, voditeljka sve obaveze van studija obavlja bez imalo šminke, piše pulsonline.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Najnovije vesti