Marija Šerifović nemilosrdna: Severina i Rozga pevaju pesmičice

Marija Šerifović nemilosrdna: Severina i Rozga pevaju pesmičice

Autor: | 06/04/2016

0

Marija Šerifović poznata je kao neko ko nema dlake na jeziku, pa je tako iskoristila snimanje emisije “Zvezda Granda” da iznese javno mišljenje o Severini Kojić i Jeleni Rozgi.
Naime, pobednica “Evrovizije” komentarisala je jednu takmičarku koja je pevala numere od hrvatskih koleginica. Kako joj se nije svidela izvedba, Šerifovićeva je pokušala da objasni i zašto.

- Ti si izabrala pesme, ustvari, ovo nisu pesme, nego pesmičice. Tako da mi i nismo mogli da čujemo kako ti zapravo pevaš. Ponavljam, ovo su bukvalno pesmičice! - naglasila je Marija, kako bi objasnila takmičarki da Rozgine i Severinine pesme nije teško pevati.

Ostatak žirija se složio sa izlaganjem Šerifovićeve. Inače, članovi žirija u muzičkom takmičenju nekoliko puta do sada su ponovili i posavetovali kandidatkinje da ne pevaju numere hrvatske zvezde Severine jer, kako su naglasili, njenim pesmama ne mogu da se pokažu vokalne sposobnosti. Šerifovićeva je takođe objasnila da devojke ne treba da izvode ni njene pesme, jer su teške i vrlo lako mogu da se “sapletu”.

- Kada neko peva moju pesmu ne pritisnem taster za prolazak ako to zaista ne zvuči kako treba. Nikada nisam davala prednost takmičarkama jer pevaju baš neku moju numeru - nedavno je izjavila pop pevačica, koja će drugi po redu koncert održati 7. aprila u “Sava centru”.

Podsetimo, da je na svadbi kod Igora i Sevke bila je skoro cela estrada, ali se na istoj fešti nije našla i Marija, što dokazuje da ona ne gaji baš sipmatije prema Kebinoj snajci, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević