Veselo, ali bez pompe: Jovana i Željko Joksimović proslavili Kostin drugi rođendan

Veselo, ali bez pompe: Jovana i Željko Joksimović proslavili Kostin drugi rođendan

Autor: | 11/04/2016

0

Željko i Jovana Joksimović juče su u tajnosti proslavili drugi rođendan svom nasledniku Kosti.

Bez pompe, voditeljka i pevač organizovali su slavlje samo u krugu porodice. Naime, oni su tako u jednom restoranu organizovali ručak kojem su prisustvovali samo najbliži.

U restoranu su im se, pored Jovaninih i Željkovih roditelja, pridružili i Saša Joksimović sa suprugom i sinom, kao i Željkova ćerka Mina iz prvog braka.

Poznati par je i Kostin prvi rođendan proslavio samo u krugu porodice i to kod kuće, koja je bila ukrašena balonima, kojima je, ne sumnjamo, i sada zatrpana Kostina soba. Inače, prošle godine Jovana je otkrila da su, od kada se Kosta rodio, njen i rođendan njenog supruga u drugom planu.

- April je naš mesec. Kostin rođendan je 10., Željkov 20., a moj 25. aprila. Željkov i moj rođendan je sada potpuno u drugom planu - rekla je tada voditeljka.

Novinari su pozvali Minu Joksimović, ali ona nije želela da daje izajve. Sa druge strane, stric Saša Joksimović ispričao je da je za Kostu pripremio poklon.

- Rođendan ćemo provesti u krugu porodice. Upravo smo na ručku, pa ne mogu mnogo da razgovaram. Pripremio sam za Kostu vrlo interesantan poklon i nadam se da će mu se dopasti - rekao je Saša za Alo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva