Sergej Trifunović u Palati pravde zbog ujedanja na ulici

Sergej Trifunović u Palati pravde zbog ujedanja na ulici

Autor: | 11/04/2016

0


Glumac Sergej Trifunović ispitan je danas u beogradskoj Palati pravde, u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu, povodom incidenta koji se između njega i Gorana Ilića dogodio u noći između 26. i 27. marta ispred jednog kioska brze hrane na Vračaru.

Trifunović je u Palatu pravde došao u pratnji advokata, a ispred ga je čekao veliki broj novinara i fotoreportera. Saslušan je bez prisustva javnosti. Kako se nezvanično saznaje, Trifunović je rekao da će se pridružiti krivičnom gonjenju kao i da ga je čovek kog nikad nije video napao iz čista mira.

Trifunović je rekao tužilaštvu da je Ilić njega prvi napao tako što ga je udario u predelu lica, što se vidi i na snimku, te da je nakon toga je došlo do guranja i rvanja, pa su pali obojica.

Dalje je naveo da je Ilić počeo da ga grize po prstima, i da je tada on njega gurao od sebe, pa ostavlja mogućnost da je tada Ilić zadobio mozda određene povrede. Trifunović je takođe naveo da ima utisak da je Ilić bio pijan ili drogiran.

Tužilaštvo je najavilo da će saslušati krajem meseca sve svedoke koji su bili prisutni, odraditi veštačenja koja su neophodna i doneti nakon toga konačnu odluku povodom ovog incidenta.

Tužilaštvo će u toku ovog postupka utvrđivati na čijoj je strani odgovornost za taj incident i da li je ona obostrana, kao i da li je reč o krivičnom delu lake telesne povrede, nasilničko ponašanje ili pak o nekom prekršaju nakon čega bi predmet bio ustupljen Prekršajnom sudu.

Prilikom incidenta Trifunović je zadobio lake telesne povrede i zbrinut je u Urgentnom centru nakon čega je pušten kući. Mediji su tada preneli da su se Ilić i Trifunović posvađali ispred kioska brze hrane nakon čega je glumca Ilić izujedao po šakama, dok je Ilić tvrdio da ga Trifunović tom prilikom izgrebao po licu.

Policija je zbog tog incidenta podnela krivičnu prijavu protiv Ilića za nasilničko ponašanje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello!, Instagram hellomagazin