Dušica Jakovljević: Vatrena sam u verbalnim okršajima

Dušica Jakovljević: Vatrena sam u verbalnim okršajima

Autor: | 12/04/2016

0

Voditeljka Dušica Jakovljević rado bi ušla u rijaliti kao igrač, ali joj to ne dozvoljavaju obaveze oko dece. Mada, za ozbiljnu finansijsku ponudu kaže da bi se i te kako organizovala.

- Nikad ne reci nikad, a naravno da bi novac odigrao ključnu ulogu! Ako je neka cifra kojom bih obezbedila sebi i svojoj deci egzistenciju na duže vreme, onda bih. A da sam solo, sutra bih ušla na Farmu, ali pošto nisam, nerealna cifra bi morala da se ponudi da bih ušla - kaže Dušica za STAR.

Šta sebi u rijalitiju nikada ne bi dozvolila?

- Gledajući iz ovog ugla, nikada ne bih imala seks pred kamerama, a sve ostalo je normalno, zaljubiti se, poljubiti se... Smisleno nikada ne bih mogla da pravim lažne odnose sa muškarcima, jer to je mnogo veći greh nego imati odnos sa muškarcem, niti bih se zarad opstanka u rijalitiju bavila etičkom prostitucijom!

Da li bi pokazala neko drugo lice koje si do sada vešto krila?

- Bila bih sigurno od onih učesnika koji su povremeno agresivni. Fitilj mi je znatno kraći poslednjih godina. Plašim se šta bih sve mogla da izgovorim. Mislim da bih bila vatrena u verbalnim okršajima jer sam u sukobima i svađama katastrofalna i teška.

Da li to znači da bi i ti punila tabloide? Sigurno bi imali šta da kažu i bivši muž, i bivši momci...

- Svako ima svoju prošlost, svi imamo i čist i prljav veš i u tom smislu svaki postupak iz prošlosti može da se tumači na raznorazne načine. Uvek sam sa svima bila i ostajala u super odnosima, mada nikada ne znaš na koji će način nekome pasti na pamet da te degradira. Mada, kapiram da, ako se do sada nije pojavilo, i neće!” (smeh)

Nataša Bekvalac brani svojoj ćerki da gleda rijaliti, a ti?

- Ne branim. Gledaju ponedeljkom kad ja radim, vole da vide da li mama lepo priča, da li sam lepo obučena. Na decu sve može da utiče loše ako ćemo tako, može i Tom i Džeri loše da utiče, ovaj njega udari sekirom po glavi i onda ovaj ustaje posle deset sekundi. Pravo svakog roditelja je da odluči koja će biti širina toga što im deca gledaju. Ne vaspitava se dete tri meseca koliko traje Farma, dete mora da ima primer i model ponašanja u kući.”

 

Komentari (0)

Loading
Milan Milošević hello/Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti