Zlatan Stipišić Džiboni: Duša mi ima 15 godina, srce 19, a mozak 120 godina

Zlatan Stipišić Džiboni: Duša mi ima 15 godina, srce 19, a mozak 120 godina

Autor: | 12/04/2016

0

Zlatan Stipšić Džiboni se u Beogradu obreo povodom koncerta na kojem su najveće regionalne zvezde pevale najveće hitove Arsena Dedića.

Na pitanje kako je i da li je umoran, Džiboni u svom stilu, šmekerski kaže:

- Kako ću se ja umoriti kad sam ja mlad! Živim u hormonalnom haosu. Mislim da je to kriza srednjih godina. Na primer, pre nekoliko stotina godina ljudski vek se završavao sa trideset godina, a sada živimo mnogo duže i ne znamo šta se dešava. Moram priznati da mi je mozak umoran od tužnih vesti. Nisam ja kriv, ne mogu pobeći od informacija koje mi ne trebaju. Duša mi ima 15 godina, srce 19, a mozak 120 godina. Živim u haosu kao svaki normalan muškarac - iskreno priča pevač za blic.rs.

Budući da su i njegova deca, sinovi Lorenco i Rando i ćerka Tanja u pubertetu, pitali su ga kako izgleda kad se skupi više „hormonalnih ludila“. Džiboni priznaje da ne zna kakav je otac, ali veruje da se dobro snašao u toj ulozi.

- Ni ne znam koliko sam dobar otac, ali moja deca se drže uz mene i dolaze po savete. I kad im je najteže i kad im je najbolje. Zato mislim da sam u redu. Prošao je narod i mnogo gore stvari, tako da nije velika trauma biti dete pop pevača - smeje se Zlatan.

Džiboni je nedavno izdao album koji je nastao u saradnji sa Oliverom Dragojevićem, pod nazivom „Familija“. Otkrio je kako je izgledao rad na tom materijalu:

- Ja sam napisao sve pesme i podelili smo ih bratski. On je uzeo sebi najbolje i onda sam ja bio u problemu i napisao sam još dve, tri još bolje. Onda se on ljuti, pa hoće i njih i tako... Ali mi smo sad super - našalio se Džiboni.

U Beogradu nije nastupao od 2014. godine, ali je u planu koncert. Njegov novi album u Srbiji izlazi 21. aprila.

- Nadam se koncertu na jesen.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs DANNY CLIFFORD/hello