Nina Seničar snima film u Beogradu

Nina Seničar snima film u Beogradu

13/04/2016

0

Snimanje filma "Mayhem" uskoro se privodi kraju, a ostale su da se snime scene koje će u ovom velikom bioskopskom hitu imati poznata manekenka Nina Seničar.

Pored atraktivne lepotice, u američkom filmu pojaviće se i glumac Bojan Perić, koji je pre nekoliko meseci završio svoj deo snimanja.

- Nina u toku naredne nedelje stiže u Beograd i sve je spremno za snimanje njene uloge. Velike obaveze koje ima u Italiji, uspela je da odloži i pojaviće se u dogovoreno vreme. Iako je planirala da u Srbiju dođe sa svojim novim dečkom, to nije bilo izvodljivo, jer on sada ima obaveze oko snimanja nove serije. Upravo iz tog razloga, Nina je odustala od ideje da Džejm dođe sa njom - otkriva neimenovani izvor blizak manekenki i glumici.

Sudeći po scenariju, ovaj film će oduševiti sve filmofile, s obzirom na to da ovakva priča do sada nije rađena.

- Radnja filma smeštena je u jednoj velikoj advokatskoj firmi. Naime, u toku jednog dana greškom će biti ispušten virus koji utiče na ljudsko ponašanje. Kada naučnici proglase epidemiju i zgrada bude pod karantinom, nastaje haos i borba glavnih junaka za život - otkriva izvor koji radi na filmu.

Nina i Bojan su među glavnim ulogama, a o detaljima snimanja njih dvoje ne smeju da govore, jer su vezani ozbiljnim ugovorom.

- Film se snima pod velom tajni, iako nikome nije jasno zbog čega. Amerikanci su bili izuzetno strogi i nisu želeli da se o snimanju piše, sve dok ne bude privedeno kraju. Upravo iz tog razloga, svim glumcima je zabranjeno da otkrivaju detalje filma. Pored Nine i Bojana, u glavnoj ulozi pojaviće se zvezda serije "Okruženi mrtvima", Stiven Jounk - kaže izvor.

Bivša devojka Erosa Ramacotija, koja se trenutno zabavlja sa glumcem Džejem Elisom, nedavno je snimila seriju pod nazivom "The Librarians", u kojoj glumi italijanku iz diplomatske porodice.

- Veoma sam zadovoljna saradnjom sa kolegama iz Italija, kao i svojom ulogom. Prezadovoljna sam onim što smo napravili jer je prvu epizodu gledalo čak 8,5 miliona ljudi - izjavila je nedavno Nina.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images/Bojan hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar

Pročitajte još

Najnovije vesti