Ana Ivanović van teniske forme zbog venčanja

Ana Ivanović van teniske forme zbog venčanja

Autor: | 14/04/2016

0

Lepotica „belog sporta“ Ana Ivanović neplanirano je skratila svoj boravak u Majamiju, gde je okušala sreću na teniskom terenu, na kome već neko vreme pokazuje velike oscilacije u igri, te publika dugo nije imala priliku da je vidi u nekom od finala.

Razlog za to mnogi vide u nedostatku koncentracije, na prvom mestu zbog posvećenosti planovima za venčanje sa verenikom Bastijanom Švajnštajgerom. Iako ga mnogi vide kao glavnog “krivca” za njene loše partije, nemački reprezentativac i ovoga puta podržao je buduću suprugu sa tribina.

Uprkos povredi kolena, koju je zadobio na treningu reprezentacije Nemačke, zbog čega će poznati fudbaler najverovatnije propustiti ostatak sezone, snažan bol koji trpi nije ga sprečio da preleti okean kako bi iz publike bodrio svoju verenicu.

Iako lekari nisu imali lepe vesti za nastavak klupskog takmičenja, izvesno je da će povreda biti sanirana do juna, što je u ovom trenutku najvažnija vest za srpsko-nemački par.

Razlog za to je datum venčanja, koji su Ana i Bastijan odredili tokom nedavne zajedničke posete teniserkinom rodnom gradu.

Naime, dvadesetosmogodišnja Beograđanka i njen tri godine stariji partner zakazali su svadbu za 5. jun, a pripreme su uveliko u toku. Budući mladenci prvo će se venčati u Srbiji, a potom i u Nemačkoj, a da bi bili sigurni da će sve proći u najboljem redu, odlučili su da angažuju agenciju za planiranje venčanja, uz čiju pomoć će organizovati svadbu za tri stotine zvanica. Izvor blizak našoj teniserki otkriva da su budući mladenci odlazak pred oltar planirali još u decembru prošle godine, ali da zbog obaveza nisu uspeli da usklade datum.

Svadba je planirana i u Srbiji i u Nemačkoj, a prvo veselje biće u Beogradu 5. juna u „Hajatu“, gde će biti tri stotine zvanica. Goste će zabavljati „Tropiko bend”, jer buduća mlada obožava tu muzičku grupu, a izvesno je da će na svadbenom slavlju izostati numere sa popularnog narodnjačkog repertoara.

Budući supružnici pažljivo osmišljavaju svaki detalj, od izgleda prostora do menija, a za vrhunsku uslugu izdvojiće i pozamašnu novčanu svotu. Upućeni tvrde da će ih slavlje koštati nekoliko desetina hiljada evra. U Beograd će doputovati i Bastijanovi roditelji, kao i veliki broj zvanica iz inostranstva.

Prvotimac engleskog kluba “Mančester junajted” pozivnicu će poslati saigračima iz sadašnjeg, ali i nekadašnjeg Fudbalskog kluba “Bajern” iz Minhena, na čijim zabavama su on i Ana rado viđeni gosti. S druge strane, na spisku buduće mlade izvesno će se naći njene bliske prijateljice, plivačica Miroslava Najdanovski i teniserke Sorana Krstea i Karolina Voznjacki.

Iako se u medijima uveliko spekuliše o tome, još nije poznato koga će mladenci odabrati za svedoke svečanog čina zaveta na večnu ljubav i dodeliti im “glavne sporedne” uloge toga dana.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Guliver/Splash

Pročitajte još