Indijski spot Rundek kargo trija (video)

Indijski spot Rundek kargo trija (video)

Autor: | 14/04/2016

0


Rundek kargo trio objavio je spot za pesmu "Indijska", za koju Darko Rundek ističe da mu je "jedna od najdražih pesama" na aktuelnom albumu "Mostovi".

- Drago mi je da je 'Indijska' dobila tako lijepo, bogato i kićeno vizualno ruho. Zahvalni smo i plesačici Katarini Kosić koja je svojom elegancijom oplemenila ovaj spot - kaže Rundek.

Prema njegovim rečima, snimanje spota s rediteljskom Petrom Oreč "bilo je veselo i lako", a to treba zahvaliti dobroj pripremljenosti i raspoloženju Petrine ekipe, i spremnosti Trija da pokušaju sve i da budu konstruktivni saradnici.

"Indijska" svojim plesnim i orijentalnim melosom vodi slušaoca na mističan put u daleke zemlje.

Rundekovo putovanje u Indiju i na ovom je albumu, kao i na prethodnom "Plavom avionu" (2010), ostavilo specifičan muzički trag.

- Kada sam prvi put čula 'Indijsku', shvatila sam da to mora biti nešto mistično, misaono. Kroz cijeli spot (kao i pjesmu) provlači se ta 'tajanstvena žena' koju je utjelovila, potpuno zasluženo, Katarina. Mislim da je to bio perfektan odabir - kaže Orečova.

Za rediteljku snimanje spota je bilo "stvarno jako zanimljivo, prvenstveno jer je Rundek Cargo Trio zanimljiv konglomerat ne samo iskusnih muzičara, već i persona koje su potpuno različite, a opet tako savršeno pristaju jedni s drugima".

- Zapravo sam sa snimanja i sama otišla puna dojmova i sretna što imam priliku raditi sa takvim ljudima. Moram priznati da mi je ova pjesma (i spot) predstavljala zaista velik izazov. Video smo odlučili snimati u studiju 'Katran' jer sam htjela postići čistoću kadrova, a opet punih kiča - rekla bih 'modernu Indiju' - ističe Orečova.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: darko rundek