Neda Ukraden: Treba mi ostvaren muškarac, a ne kuče koje laje da sam divna

Neda Ukraden: Treba mi ostvaren muškarac, a ne kuče koje laje da sam divna

Autor: | 14/04/2016

0

Neda Ukraden važila je za jednu od najlepših pevačica bivše Jugoslavije. Na pitanje da li joj je to tada laskalo, da li se i s kojim političarima družila i čiji su joj komplimenti bili najinteresantniji, popularna pevačica kaže:

- Zašto o tome govorite u prošlom vremenu? Ja sam neko ko pomera granice i briše to "ona je stara, a ona je mlada", ja danas, verujte mi, imam više udvarača nego kad mi je bilo 30 godina, ili 25. Zaista vam to kažem. To nije laž. Da vam pokažem poruke od poznatih i nepoznatih ljudi, vi biste se iznenadili. I danas dobijam komplimente. Sa političarima se nikada nisam družila previše. Pevala sam 10 puta Titu. To je bila neka moja obaveza, kao pevača, ispred Televizije Sarajevo. Svaki tadašnji TV centar je imao svoje izvođače koji su bili vrhunski, među njima sam bila ja i vrlo često sam pevala. Bila mi je i čast i zadovoljstvo. Što se tiče ostalog muškog naroda ja ne znam da li je neko imao više obožavalaca u životu od mene.

Ona kaže i da je novi brak na pomolu, a na pitanje da li je u pitanju neko poznat, Neda Ukraden negira.

- Ma kakva poznata faca. Ne bih se u životu udala, recimo za kolegu. Pored mene ne može da bude neko ko je nezanimljiv, ko nije potvrđen, ko nije jaka ličnost, ja volim čoveka kome se divim, koga moram da obožavam. Inače, da imam neko kuče pored sebe koje laje i koje kaže "ti si baš divna i mnogo te volim", to meni u životu ne treba.

Komentari (0)

Loading
, Foto:arhiva Hello! hellomagazin
Tagovi: neda ukraden