Srđan Timarov: Preplavljen najlepšim emocijama

Srđan Timarov: Preplavljen najlepšim emocijama

Autor: | 15/04/2016

0


Pošto je javnost nedavno saznala da je voditeljka Nataša Miljković ponovo srećna u ljubavi sa novim izabranikom Žarkom, njen bivši emotivni partner sa kojim ima šestoipogodišnjeg sina Lazara, glumac Srđan Timarov javnosti je otkrio da je i on ponovo srećan na ljubavnom planu.

Novu devojku, atraktivnu brinetu, predstavio je prošle nedelje ne jednom događaju u prestonici, na kojem su se pojavili ruku podruku i zadovoljno pozirali prisutnim fotografima.

Iako je o odnosu sa bivšom nevenčanom suprugom tokom veze rado govorio za medije, posle razlaza sa majkom svog jedinca Timarov je odlučio da detalje o privatnom životu zadrži za sebe i svoje najbliže, pa je u skladu sa tim odgovorio na poziv našeg magazina.

- Hvala vam na pitanju, ali o svom privatnom životu ne želim više da govorim.

Iako ne krije novu izabranicu, sa kojom provodi veći deo slobodnog vremena, stalni član ”Jugoslovenskog dramskog pozorišta” za sada jedino zadovoljnim osmehom potvrđuje da ga javnosti nepoznata dama čini srećnim i da ponovo uživa u najlepšim emocijama.

U poslednjem intervjuu za magazin “Hello!” pre godinu dana tridesetdevetogodišnji dramski umetnik naglasio je da je spreman za novu emotivnu etapu u svom životu, a posle strpljivog iščekivanja, izgleda da je konačno našao osobu koja ispunjava sve njegove kriterijume.

Zanosna brineta nije poznata javnosti, ali izvori bliski poznatom glumcu otkrivaju da, kao i poznati glumac, ima dete iz prethodne veze, pa nema sumnje da ih je roditeljska odgovornost dodatno zbližila.

Iako se prepustio čarima nove romanse, glumac ne zapostavlja očinske obaveze, ali ni sopstvene potrebe.

- Od kada se Lazar rodio ja sam na dalekom drugom mestu, ali i tamo moram da budem ispunjen i nasmejan, zbog obojice - rekao je Timarov za “Hello!”.

Simpatični Novosađanin uživa u zajedničkom vremenu sa devojkom, sa kojom se često može videti u šetnji centralnim beogradskim ulicama.

S obzirom na to da je veliki hedonista, pauze od obaveza koristi da sa novom devojkom uživa u poznatim restoranima, gde provode vreme u dugim razgovorima ispunjenim emocijama i smehom.

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Dragan Kadić
Tagovi: srdjan timarov

Pročitajte još