Dragana Mićalović: Mislim da "Sinđelići" prikazuju realan život današnjice

Dragana Mićalović: Mislim da "Sinđelići" prikazuju realan život današnjice

Autor: | 15/04/2016

0

Glumica Dragana Mićalović igra Kasiju, Evinu najbolju drugaricu, u hit seriji "Sinđelići", a osim njene uloge, vrlo je interesantna i činjenica da se u seriji pojavljuje i njen tata Dragan Mićalović i to u ulozi Kasijinog tate.

Kako ti se dopadaju "Sinđelići"? Šta je najgotivnije u vezi sa njima?

- S obzirom na to da su "Seranovi" jedna od mojih omiljenih serija i serija koju sam pratila kao mala, presrećna sam što se uopšte radi rimejk iste kod nas. Mislim da serija "Sinđelići" prikazuje realan život današnjice i samim tim je porodična serija koja obuhvata sve generacije.

Kako ti je "legla" Kasija?

- Afrika, ili naša Kasija, meni je bila omiljena. Kada sam čula za kasting, nisam znala za koji lik idem. Kada sam pročitala tekst i shvatila da je Afrika u pitanju, još jače sam želela da dobijem ulogu. Zabavno mi je da prolazim kroz smešne situacije koje Kasija pravi. Postala je deo mene.

Zanimljivo je da u seriji igraš sa tatom. Kako to funkcioniše?

- Odlično, tata mi glumi tatu(smeh). U prvom trenutku, verovala sam da će mi biti lako, brzo, opušteno.. Ali kad smo stali u kadar, neka doza straha i treme je počela da me obuzima. Nekako je odgovornost veća kad ispred sebe imaš nekog ko je tvoj.

Gde možemo da te gledamo osim u "Sinđelićima"?

- Pošto snimanje serije i dalje traje, a mi smo na setu ceo dan, nemam baš vremena da radim nešto drugo. Putujem i dalje sa predstavom "Shaun the sheep" koja se igra u emiratskim zemljama, pre mesec dana smo bili u Kuvajtu. Trebalo bi da radim na jednom projektu uskoro, ali o tome još ne smem da govorim.

Kako provodiš proleće?

- Još radno (smeh). Ali se trudim da svaki slobodan trenutak provedem pored reke i sa svojom porodicom.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Instagram hellomagazin

Pročitajte još