Mirka Vasiljević: Vujadin je mlad i živ čovek, zašto da ne izađe?

Mirka Vasiljević: Vujadin je mlad i živ čovek, zašto da ne izađe?

Autor: | 16/04/2016

0

Glumica Mirka Vasiljević i njen suprug Vujadin Savić su mlad bračni par, koji ima troje dece. Mirka je otvorila dušu i otkrila kako podnosi to što Vujadin kada dođe u prestonicu odlazi u noćni provod. - Vujadin je u Beogradu svega mesec dana, od dvanaest u godini, zato što mu tako profesionalne obaveze dozvoljavaju. Naravno da je za tih mesec dana on više viđen u gradu od mene. Ja sam tada kod kuće sa decom kako bi se on viđao sa prijateljima i obišao sva mesta koja voli. Zašto ne bi izašao ako imamo dogovor? A ako ga prekrši i ako u kući nešto nije kako treba, onda me uhvate „ženske bubice“. On je mlad i živ čovek. Zašto da ne izađe?

Kako reaguješ kada Vujadina devojke obasipaju komplimentima?

- Nemam problem sa sujetom. Volim da dajem komplimente i da ih dobijam. Nemam problem kada ga pohvale ako on najnormalnije odreaguje. U suprotnom, nas dvoje moramo da rešimo zbog čega je to tako.

A, da li se dešavalo da on „nenormalno“ odreaguje?

- Zasad se sve rešavalo najnormalnije. Vidite da smo zajedno. Nadam se da će tako i ostati do kraja života. Imamo troje dece, treba misliti na njih jer njima trebaju i mama i tata.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević