Ekskluzivno u magazinu "Hello!": Miloš Biković i Saša Lus – Ruska romansa puna strasti

Ekskluzivno u magazinu "Hello!": Miloš Biković i Saša Lus – Ruska romansa puna strasti

Autor: | 18/04/2016

0

Poznanstvo sa ruskim rediteljem Nikitom Mihalkovim za talentovanog srpskog glumca Miloša Bikovića nesumnjivo je bilo sudbonosno. Saradnja na filmu "Sunčanica", uz nagradu za "proboj godine", po izboru prestižnog magazina "Hollywood Reporter", koju mu je prošle godine dodelio proslavljeni reditelj lično, otvorila mu je vrata Istoka, iza kojih ga je dočekala neslućena popularnost. Ruska publika, kao i kritika, ne štede reči hvale na račun dvadesetosmogodišnjeg glumca, koji kroz živote likova koje tumači proživljava svoj profesionalni san.

Osim reditelja, rado ga angažuje i modna industrija, a jedan takav posao prošlog leta doneo mu je poznanstvo sa ruskim top-modelom Sašom Lus. Dvadesettrogodišnja lepotica bila mu je partnerka u projektu "Summer of Love", a strasne ljubavne scene sa seta ubrzo su oživeli i u realnosti.

U februarskom broju ruskog izdanja magazina "Vog", Miloš i Saša pozirali su u zavodljivom editorijalu i prvi put progovorili o svom odnosu.

- Osvojila me je Mološeva dobrota, galantnost i veliki talent. Za mene su to najvažnije osobine kod muškarca – rekla je Ruskinja, dok je Miloš otkrio čemu on nije odoleo.

- Osvojile su me njena svestranost i radoznalost. Saša je puna upečatljivih priča, načitana je i svaki film doživi na poseban način. Svaki dan je nova i drugčaija.

Da je njihov odnos ozbiljan, pokazao je i dolazak zanosne Saše u Srbiju, kao i zajednička pojavljivanja na odabranim događajima, kao što je nedavna gala večera brenda "Farfetch" i ruskog "Voga". U elegantnim toaletama, upotpunjenim osmesima i bliskošću, Miloš i Saša plenili su pažnju, ne ustručavajući se od razmenjivanja nežnosti.

Zbog dinamične prirode profesija kojima se bave i čestih promena lokacija, veza ruske manekenke i srpskog glumca neminovno je uzbudljiva, zbog čega njihovu romansu upoređuju sa holivudskim hit-filmom "Uhvati me ako možeš".

Dok njegova izabranica "kroti" piste od Moskve, preko Milana i Pariza, do Njujorka, Miloš trenutno najveći deo vremena provodi u Krasnodarskom kraju, gde snima novi, treći po redu film za rusko tržište. Posle "Sunčanice" i "Duhlesa", poverena mu je uloga u ostvarenju "Iza granice", mladog reditelja Aleksandra Boguslavskog. Negde između Rostova na Donu i Azova rođeni Beograđanin iskoristio je pauzu na setu kako bi odgovorio na pitanja magazina "Hello!".

Intervju sa Milošem Bikovićem pročitajte u novom broju magazina “Hello!” koji je u prodaji od ponedeljka 18. aprila.

 

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Vogue Russia
Tagovi: miloš biković