Verica Rakočević: Niko ne može da zna kako je kada gledate smrt u oči

Verica Rakočević: Niko ne može da zna kako je kada gledate smrt u oči

Autor: | 18/04/2016

0

Kreatorka Verica Rakočević otvorila je dušu i ispričala zbog čega misli da joj bog već više od dve decenije poklanja svaki novi dan.

Ona priznaje da je nakon saobraćajne nesreće u kojoj je jedva ostala živa, drugačije počela da gleda na život, ali strah od vožnje automobilom nije prevazišla.

Verica smatra da joj je sudbina tada bila naklonjena, ali i dalje sanja noć kada su se ona i njen tadašnji suprug Zoran Rakočević prevrtali u automobilu.

- Sećam se bio je januar, imali smo neki mali auto Zoran i ja, malog „suzukija“, čini mi se. Uputili smo se na Karaburmu kod mog najmlađeg brata i u jednom momentu smo skrenuli sa puta, bilo je jako klizavo i auto je bukvalno plesao po ulici. Sve se odigralo u nekoliko sekundi, zaista je bilo staršno. Kola su se prevrnula više puta i okrenula na krov pri zadnjem okretanju. Skotrljali smo se tik ispred nečije kuće - prepričava Verica za „Alo!“, dok joj glas drhti iako je to bilo pre više od deceniju.

Kreatorka priznaje da se tada predala jer je mislila da joj nema spasa i da je smrt došla po nju.

- Verujte mi da nisam osetila strah jer sam bila uverena da je gotovo sa mojim životom. U tom momentu videla sam samo bljesak pred očima i pomislila gotovo, ovo je kraj, moja deca ostaju sama - sa suzama u očima se priseća Rakočevićeva.

- Baš zbog te pomisli, kada sam shvatila da sam ostala živa, nekako sam se izvukla iz onog auta, stopirala i odmah otišla našoj kući da vidim decu, da vidim da li su oni dobro - priseća se Verica, kojoj tada nije palo na pamet da proveri šta joj je sa suprugom, koji je ležao na vozačevom mestu.

- Toliko sam bila uplašena zbog dece i pomisli da ih više neću videti da se za mužem nisam ni okrenula. Kad sam ušla u kuću samo sam rekla deci: „Mi smo se prevrnuli“. Pitali su me gde je Zoran, a ja sam rekla: „Nemam pojma“. Hvala bogu, prošli smo bez povreda, za divno čudo. Bog nas je sačuvao. Niko ne može da zna kako je kada gledate smrt u oči - priznaje kreatorka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević