Tanja Savić: Pored sebe ne bih trpela nasilnika i preljubnika

Tanja Savić: Pored sebe ne bih trpela nasilnika i preljubnika

Autor: | 23/04/2016

0


Tanja Savić se poslednjih godina nalazila u centru medijske pažnje, i to ne zbog svojih pesama, već zbog privatnog života.

Spekulisalo se mnogo o njenom braku, o tome da li je zapostavila karijeru zbog supruga, da li je u Australiji ili Beogradu, ali i u kakvim je odnosima sa porodicom.

Nakon što se posle duže pauze vratila na scenu pesmom “Švaler”, Tanja je rešila da progovori o svom suprugu Dušanu Jovančeviću i pričama da je vara i matretira.

– Dugo sam se potresala zbog raznih napisa, ali više ne obraćam pažnju. Kao što vidite, i dalje sam sa svojim mužem, a sigurno pored sebe ne bih trpela nasilnika, narkomana, prevaranta i preljubnika. Koliko god da sam mirna i povučena, postoje stvari koje ne bih tolerisala ni zbog sebe, ni zbog dece – kazala je Tanja.
Pevačica je objasnila i zbog čega se dešava da njena porodica u medijima često priča loše o njoj.

– Ponekad nešto što čovek izgovori, zvuči potpuno drugačije kada se napiše. Kada ih neko pozove telefonom, oni pričaju najnormalnije i ne slute da bi neko mogao njihove reči da izvrne. Ništa im ne zameram, kao ni oni meni , a sve i da je drugačije, oni su moji roditelji koje volim najviše na svetu. Sve što su mogli, učinili su za mene i na tome sam im večno zahvalna – završila je Tanja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: tanja savic