Anika Božić: Prvo putovanje sa sinom

Anika Božić: Prvo putovanje sa sinom

Autor: | 25/04/2016

0


Bivša manekenka Anika Božić pre dva i po meseca postala je majka dečaka Omara, koji je dobio ime po ocu njenog muža, palestinskom biznismenu Jusufu Al Saraju. Zanosna plavuša nedavno je prvi put sa bebom došla u Beograd, kako bi provela vreme sa članovima svoje porodice i prijateljima, a sve njene svakodnevne aktivnosti podređene su sinu.

Iako živi na relaciji između Srbije, Francuske i Egipta, Anika je poslednjih nekoliko meseci provela u Parizu, a ovo je ujedno i njeno prvo putovanje sa sinom.

- Tokom čitave trudnoće osećala sam se odlično, ali sam od sedmog meseca, po savetu lekara, prestala da putujem i stacionirala sam se u Parizu. Tamo sam se porodila u jednoj odličnoj klinici u kojoj sam imala na raspolaganju veoma posvećeno osoblje - počinje priču Anika.


- Na dan mog porođaja u Pariz su došle moja mama i svekrva, koje su bile sa nama prvih nekoliko nedelja i mnogo su mi pomagale. Poslušala sam mnoge njihove savete, kao i savete babice, ali sam ipak pronašla svoj način na koji vodim računa o sinu. Mislim da svaka majka sa rođenjem deteta instinktivno zna šta je najbolje za njenu bebu - iskrena je zgodna plavuša, koja ističe da je njen sin odlično podneo svoje prvo putovanje.

- Moram da priznam da sam strahovala od toga kako će izgledati prvo putovanje sa bebom, međutim, shvatila sam da je sve to lakše nego što sam mogla da pretpostavim. U Parizu su mi lekari savetovali da bebu što pre uključujem u svakodnevni život, a putovanja su sastavni deo mog i života mog supruga.


Iako je sina donela na svet početkom ove godine, Anika je već posle nepuna dva meseca uspela da povrati devojačku liniju i sada izgleda kao u danima kada se bavila manekenstvom.

- Ne vodim preterano računa o ishrani, ali imam odličnu genetiku, a i kao svaka mlada majka u prvim nedeljama nisam baš imala mnogo vremena da jedem, jer sam prvenstveno bila posvećena detetu.

Jusuf je dobar otac koji želi da mi pomogne, ali beba ipak traži majku - objašnjava uspešna dvadesetosmogodišnjakinja, koja se uskoro sprema za prvi poslovni projekat sa suprugom.

- Manekenstvo sam već odavno prerasla, tako da sada pišem kolumnu za “Lepotu i zdravlje”, a saradnik sam i jednog bliskoistočnog modnog magazina. Pokrenula sam i svoj modni blog, a za nepuna dva meseca moj suprug i ja lansiraćemo brend “BMFM”. Reč je o nakitu, tačnije narukvicama koje su izrađene od plemenitih materijala i dijamanata, a svaki klijent imaće priliku da sam dizajnira svoj model - zaključuje Anika.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Boško Karanović
Tagovi: anika božić