Pazite se, Bikovićev "dvojnik" traži novac na Instagramu

Pazite se, Bikovićev "dvojnik" traži novac na Instagramu

Autor: | 26/04/2016

0

Popularni glumac Miloš Biković upozorio je pratioce na Instagramu da je, u njegovo ime otvoren nalog na Instagrmu, sa kog, nepoznata osoba, traži novac od fanova.

- Na društvenim mrežama su se pojavili lažni profili, koji u moje, i ime mojih kolega, traže pare od ljudi u, kako navode, humanitarne svrhe. Budite pažljivi, to je krivično delo i te osobe će biti prijavljene i protiv njih će biti pokrenut krivični postupak. Ovo je slika jednog od lažnih profila. Molim za repost, i tagujte svoje prijatelje u komentarima da bi ih zastitili. Prosirite ovu informaciju kako se novac i dobra namera, vas ili vaših prijatelja ne bi zloupotrebila - napisao je mladi glumac na Instagramu i dodao pored fotografije na kojoj je lažni profil:

A photo posted by Milos Bikovic (@bikovic) on Apr 25, 2016 at 1:24pm PDT


- Ukoliko želite sa pomognete ljudima preko društvenih mreža radite to samo kada postoji žiro-račun organizacija koje se bave humanitarnim radom. Na taj način možete pouzdanije znati kako se koristi Vaš novac. Ukoliko naletite na nekoga ko traži novac u kešu a ne na oficijalni račun proverene organizacije prijavite ga administratorima društvene mreže - napisao je glumac, prenosi Blic.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/hello/arhiva
Tagovi: miloš biković