Bojana Barović i Nikola Rokvić: Na slatkim mukama zbog imena kćerke

Bojana Barović i Nikola Rokvić: Na slatkim mukama zbog imena kćerke

Autor: | 27/04/2016

0


Budući roditelji, manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić, s nestrpljenjem očekuju prve jesenje dane kada će postati roditelji, a u međuvremenu uživaju u zajedničkim trenucima.

Iako zbog učešća u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato” popularni pevač ima mnogo obaveza, svaki slobodan trenutak provodi sa verenicom, prema kojoj je posebno pažljiv od kada je ostala u drugom stanju. Skladni par najviše voli da provodi vreme na Savskom keju, u čijoj blizini žive, pa tako svakodnevno posećuju omiljene splavove na kojima su stalni gosti.

- Kada je lep dan, obavezno dolazimo na Savu, a šetnja pored reke mi posebno prija od kada sam u drugom stanju. Imamo naša omiljena mesta, osim što ovde dolazimo zbog blizine našeg stana, kej u blokovima nam se dopada i zato što je ušuškaniji i nije toliko komercijalizovan kao druga mesta u gradu koja su pored reke - počinje priču buduća majka.

Njen verenik se nadovezuje:

- Ja sam odrastao u blizini Save i zato obožavam da tu provodim vreme. Srećom, i Bojana je brzo zavolela moju oazu, tako da sada zajedno uživamo. Ona još tvrdi da svoj Dunav u Novom Sadu voli više nego Savu, ali verujem da će s vremenom promeniti mišljenje - šaljivo kaže Nikola.

Sin proslavljenog pevača Marinka Rokvića veoma je brižan prema budućoj supruzi, koja je zbog njegovog učešća u popularnom šou-programu na televiziji “Prva” došla iz Los Anđelesa da ga bodri.

- Naš prvobitni plan bio je da Nikola u martu dođe u Ameriku, međutim, kada je prihvatio da učestvuje u ovom šou-programu, znali smo da je to nemoguće. Zbog toga smo odlučili da ja dođem u Srbiju na otprilike mesec dana, kako bih njemu pružila podršku, a pre svega da provedem vreme sa njim i svojom porodicom. Sada imam pauzu u poslu, tako da mi ovaj dolazak nije pokvario planove, ali već za mesec dana, kada mi stomak još malo poraste, imaću mnogo slikanja za klijente koji proizvode garderobu za trudnice, pa me po povratku u Los Anđeles očekuje rad - iskrena je Bojana, koja naglašava da je Nikola veoma pažljiv prema njoj od kada je u drugom stanju.

- Po prirodi nisam razmažena osoba, a pošto odlično podnosim trudnoću, često mi se čini da mogu da radim sve kao i ranije. Nikola i ostali bliski ljudi su tu da mi brane da nosim neke stvari i zaista svi vode računa o meni. To mi izuzetno prija, mada se trudim da se ne razmazim, jer ću po povratku u Sjedinjene Države biti sama i neće biti nikoga da me odmeni - iskrena je Barovićeva.

Rokvić se nadovezuje:

- Imam veliku sreću da se Bojana nimalo nije promenila od kada je u drugom stanju i veoma je zahvalna trudnica. Ipak, ja se trudim da joj pomognem u svemu, iako ona to od mene ne traži - kaže budući tata i otkriva da su nedavno počeli da smišljaju ime za bebu.

- Nismo želeli da razmišljamo o imenu sve dok nismo saznali pol, ali pošto su nam lekari nedavno otkrili da ćemo dobiti devojčicu, počeli smo da smišljamo ime. Moram da priznam da smo na mukama, iako smo mislili da ćemo to lako obaviti. Međutim, nekako nam nijedno ime nije dovoljno dobro za naše dete. Verujem da ćemo do rođenja doneti odluku, za sada su tu samo predlozi i nismo previše opterećeni time.

Poznati par uskoro će se ponovo razdvojiti na nekoliko nedjelja, jer će lepa Novosađanka zbog poslovnih obaveza koje je čekaju početkom sledećeg meseca otputovati u Ameriku, a tridesetogodišnji pevač pridružiće joj se nekoliko nedelja kasnije.

- Čim se završi šou “Tvoje lice zvuči poznato”, planiram da odem u Los Anđeles, gde ću ostati nekoliko meseci. Nameravm da budem uz Bojanu i našu bebu prva dva, tri meseca, a posle ćemo videti kako ćemo se organizovati. Za sada sam veoma skoncentrisan na učešće u poznatom televizijskom projektu, koji je prevazišao sva moja očekivanja. Tek sada shvatam koliko stvari mogu da uradim.

Zaljubljeni par tvrdi da se njihov odnos sa saznanjem da će postati roditelji polako menja i postaju sve privrženiji jedno drugome, mada su i ranije imali odnos pun ljubavi i međusobnog razumevanja.

- Mi smo bili veoma bliski i otvoreni i pre nego što smo saznali da ćemo dobiti dete, ali činjenica da sam u drugom stanju nas je još više zbližila, što je, verujem, potpuno prirodno i događa se svim parovima - zaključuje Barovićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Mirko Tabašević