Nataša se izvinila Ani Nikolić: Malo sam se šalila

Nataša se izvinila Ani Nikolić: Malo sam se šalila

Autor: | 27/04/2016

0


Prijateljstva na estradi su kao tanka linija između ljubavi i mržnje, pa i samo mala pošalica može da izazove veliki estradni rat u medijima.

Do toga bi moglo da dođe između pop zvezda Ane Nikolić i Nataše Bekvalac, koja se našalila na račun koleginice.

Naime, tokom jučerašnjeg dana, Nataša je na svoj Instagram nalog postavila kombinaciju snimaka, gde se u prvom nalazi intervju Nikolićeve, a u drugom Natina čuvena opaska "Jedi go*na", upućena glumcu Sergeju Trifunoviću.


Kako su počele priče da je Nataša ismejala Nikolićevu, i da je na pomolu novi estradni rat, Bekvalčeva je osetila potrebu da se izvini koleginici.

- Dragi drugari. Instagram je jedina društvena mreža koju koristim i često sa vama delim važne lepe ali i smešne momente iz svog života. Nikada nikog ne vređam, ne ponižavam, osoba sam koja voli da se šali. Najčešće to činim na svoj račun, materijala za šalu i sprdnju kada sam ja u pitanju nikada ne manjka. Nažalost, moje šale se često pogrešno tumače, i zato ću se u budućnosti potruditi da ''triput merim, jednom sečem''. OVIM NAMONTIRANIM snimkom nisam imala nameru nikog da uvredim već da vas nasmejem, kao što su mene nasmejali autori istog. Ovim putem se izvinjavam mojoj dragoj koleginici Ani koju izuzetno cenim i volim. Dobar čovek u svemu vidi dobro, zao u svemu loše,zaboravila sam. @ananikolicofficial izvini i izvinite svi koje sam nenamerno uvredila - napisala je "novosadska barbika".

Ana Nikolić se još uvek nije odgovorila na Natašino izvinjenje.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin

Najnovije vesti