Sanja Vučić: Žao mi je što Ivana Peters neće biti sa mnom u Stokholmu

Sanja Vučić: Žao mi je što Ivana Peters neće biti sa mnom u Stokholmu

Autor: | 28/04/2016

0


Sanja Vučić, predstavnica Srbije na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizije", kaže da se raduje što će našu zemlju predstavljati u Švedskoj, ali da joj je žao što kompozitorka Ivana Peters neće biti s njom.

Nekadašnja članica grupe "Negativ" zbog obaveza u šouu "Tvoje lice zvuči poznato" neće moći da od 10. do 15 maja bude u Stokholmu i pruži joj podršku.

- Jedva čekam da se pojavim na bini i ta euforija traje već mesec dana. Veoma sam uzbuđena, ali mi je krivo što Ivana ne putuje sa nama jer ima obaveze u šou programu. Znam da će ona biti uz mene duhom. Savetovala me je da budem svoja i da se koncentrišem na to što radim - otkriva Sanja, koja takmičenje shvata kao dobru zabavu.

- Ne posmatram nikoga na "Evrosongu" kao konkurenciju, ne zato što mislim da sam bolja, već zato što mislim da svako treba da gleda sebe. Gledam na na to kao neki festival na koji smo došli da predstavimo pesme i da se dobro zabavimo - kaže Vučićeva, koja trenutno nije zaljubljena a, kako kaže, nema ni vremena za ljubav, pa ovih dana odbija sve momke.

- Trenutno sam slobodna i bitno mi je da svu energiju usmerim na takmičenje, nakon toga ćemo videti. Udvarača uvek ima, ali ja ih odbijam jer ne mogu trenutno da se posvetim ljubavnom životu. Nisam gorda, ali više volim da takve stvari ostavim za sebe - ističe Sanja, koja po čitavom telu ima tetoveže, što joj predstavlja problem.

- Imam dve tetovaže, ali koliko znam, na "Evrosongu" postoji pravilo da ne smeju da postoje obeležja na telu, tako da ću morati da ih prekrijem, srećom, kostim je takav da će ih pokriti - otkriva Vučićeva, koja se tokom turneje najbolje provela u Izraelu.

- Najbolji drug mi je iz Izraela, dok sam boravila kod njih imali smo mnogo obaveza, pa nisam stigla previše da vidim. Išla sam u njihovu prestoničku šumu i posadila sam drvo. To mi je bilo interesantno i videla sam plaže - oduševljena je Sanja, čija porodica neće biti u Švedskoj.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: sanja vučić