Sanja Vučić: Postoji pozitivna trema, nadam se da ću naše ljude učiniti ponosnima

Sanja Vučić: Postoji pozitivna trema, nadam se da ću naše ljude učiniti ponosnima

Autor: | 29/04/2016

0

Sanja Vučić (22), predstavnica Srbije na ovogodišnjem Evrosongu, spremna je da svojim glasom osvoji Evropu. Pred put u Stokholm RTS je organizovao svečani ispraćaj naše predstavnice, koja na put u Švedsku ide sa puno optimizma.

Sreću na predstojećem takmičenju koje se održava u Gloub areni u Stokholmu od 10. do 14. maja Sanji je poželela je prošlogodišnja predstavnica Bojana Stamenov koja joj je predala srpsku zastavu.

- Budući da nikad nisam bila vitka, učešće na Evrosongu doživela sam kao muzički izbor za mis i sada ti predajem lentu. Došla sam da ti predam krunu za narednih godinu dana, a to je naša zastava. S ponosom da je nosiš - rekla je Bojana Stamenov.

Sanja je rekla je da će dostojanstveno braniti boje Srbije na najvećem evropskom muzičkom takmičenju. Prvi izlazak na evrovizijsku scenu ona će imati 12. maja u drugom polufinalu kada će nastupiti pod rednim brojem šest i izvesti numeru "Gudbaj" Ivane Peters. Sanja veruje u uspeh na Evrosongu, jer je nedavno završila predevrovizijsku turneju na kojoj se uverila koliko je publika zavolelu našu pesmu.

- Uvek sam volela da gledam Evrosong, i jesam maštala da ću se jednom i ja naći na toj bini. Tremu nemam. Odlučna sam u tome. Uvek postoji ona pozitivna trema, ali to je više uzbuđenje i velika želja da se popnem na tu scenu i otpevam pesmu najbolje što znam. Puna sam pozitivne energije i nadam se da ću naše ljude učiniti ponosnima, da ćemo se na kraju svi radovati - rekla je Sanja i dodala da je na turneji upoznala predstavnike drugih zemalja koji će se takođe takmičiti u Švedskoj.

- Prvi kontakt sa drugim učesnicima bio je neverovatan. Stekla sam puno prijatelja, i najboljeg druga izraelskog predstavnika Hovija Stara. Bez obzira na to što smo ljudi različitih senzibiliteta i mentaliteta, svi imamo isti cilj što bolji plasman. Opet, iako smo konkurencija podržavamo jedni druge - istakla je mlada pevačica.

Šef srpskog tima Dragoljub Ilić Ilke je rekao da je RTS-u bilo potrebno mnogo vremena i napora da pronađe predstavnika.

- Imamo sjajnog izvođača, pesmu, prateće vokale i igrače, koji će u pravom svetlu predstaviti ono najbolje što Srbija može da pruži. Nisam skoro imao priliku da upoznam muzičku ličnost kakva je Sanja. Ima neverovatan dar i njeno vreme tek dolazi. Očekujemo da joj Evrosong bude odskočna daska - rekao je Dragoljub Ilić Ilke.

- Naša delegacija je malobrojna, ali nadamo se, efikasna. Sanja je poslednjih meseci ukras RTS-a koji unosi radost u naša srca. Nadamo se da ćemo je negovati u budućnosti, jer, možda se desi i neočekivani uspeh. Ide malobrojna ekipa, ali efikasna - rekla je Olivera Kovačević, glavni i odgovorni urednik zabavne redakcije RTS-a.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: sanja vučić