Nina Seničar: Današnjim muškarcima nedostaje žena koja veruje u njih

Nina Seničar: Današnjim muškarcima nedostaje žena koja veruje u njih

Autor: | 06/05/2016

0

Upoznali smo je kao prelepu manekenku koja je osvojila srce slavnog Erosa Ramacotija, ali Nina Seničar je u međuvremenu počela da gradi i ozbiljnu glumačku karijeru u svetu, a crvene tepihe osvaja ruku pod ruku sa svojim dečkom, glumcem Džejem Elisom.

Da li ste se ikada pokajali što niste pošli putem svoje mame i postali na primer lekar?

- I mama i tata su mi lekari i verovatno baš zbog toga nikada nisam ni pomisilila da krenem tim putem. Ja sam oduvek volela da budem na sceni ili pred kamerama i na sreću kroz moj posao mogu da se igram i budem lekar, detektiv, špijun, advokat...

Rekli ste u jednom intervjuu da u Los Anđelesu ne morate da se pravdate zbog svoje lepote. Na šta ste mislili?

- To se verovatno odnosilo na Italijane koji imaju neverovatnu predrasudu o lepim ženama i gledaju na njih kao boginje ali često ne vide ništa osim lepote. U Los Anđelesu ako si lep ne znači da nemaš talenat, obrazovanje, radnu disciplinu i upornost.

Negujete prirodan stil i lepotu i to je zaista osveženje u poplavi svega "fake". Šta mislite o pumpanju usana, tetoviranju obrva, veštačkim noktima u fazonu Kruela De Vil, isticanju firmi, nadogradnjama kose? Da li mislite da to zaista ulepšava žene?

- Ja mislim da je žena najlepša kada je opuštena i jednostavno ne vidim kako iko može da bude opušten sa svim tim nadogradnjama i veštačkim noktima. Što se estetskih korekcija tiče to podržavam ukoliko su u pitanju sitne, skoro neprimetne korekcije, ali, naravno, ukusi su različiti.

Šta nedostaje današnjim muškarcima?

- Žena koja veruje u njih i podržava ih. To ne znači da žene ne treba da budu nezavisne i uspešne, naprotiv. Ali mi se čini kao da smo sa svom tom emancipacijom zaboravile kako da volimo naše partnere.

Vaše fotografije sa Džejem Elisom su preplavila domaće i svetske medije koji pišu da ste u srećnoj vezi. Koji je njegov adut?

- To što je ono što jeste, ne prodaje maglu i ne folira se.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: Nina Seničar