Sanja Vučić ubedljiva na drugoj probi (video)

Sanja Vučić ubedljiva na drugoj probi (video)

Autor: | 07/05/2016

0

Druga proba na "Pesmi Evrovizije" protekla je u moćnom i ubedljivom izvođenju srpskog tima, a u odnosu na prvu probu, došlo je do malih promena u nastupu Sanje Vučić i njenih kolega, prenosi RTS.

- Nakon prve probe, odlučili smo da u prvom delu pesme upotpunimo LED ekrane licima žena, kako bi poruka koju šaljemo bila još snažnija. Takođe, promenili smo uglove snimanja određenih kamera. Pored toga, prateći vokali i Sanja imaće drugačiju šminku i frizuru, kako bi slika bila usavršena - objasnio je šef delegacije Srbije Dragan Ilić za Eurovision.tv.

Na ovoj probi, tim Srbije nastupio je u kostimima koje će nositi u drugom polufinalu, 12. maja.

Uz podršku četiri prateća vokala - Lene Kuzmanović, Dunje Vujadinović, Jelene Đurić i Ive Pletikosić, i plesni nastup baletskog igrača Miloša Isailovića, na drugoj probi, koreografija je bila još ubedljivija nego pre nekoliko dana.

Evrovizijski tim Srbije održao je danas i drugu konferenciju za novinare, a srpska predstavnica govorila je o utiscima nakon druge probe.

- Kada izađem na scenu, neverovatno sam uzbuđena. Osećala sam se mnogo bolje nego prvi put - kada imate scenski kostim možete mnogo bolje da se izrazite - rekla je Vučićeva.

Ona je govorila i o poruci pesme, i iako nikada nije lično doživela nasilje, kaže da je pesma uči da se bori sa problemima koji se u životu dešavaju.

- Moramo da se borimo da zaustavimo nasilje nad ženama, da o tome glasno govorimo. Sigurna sam da će ljudi razumeti našu poruku i da će ih ona pokrenuti - istakla je Vuičićeva.

"Pesmu Evrovizije" gledaoci će moći da prate 10, 12. i 14. maja.

Komentari (0)

Loading
, Foto:printscreen hellomagazin