Ana Štajdohar: Nikola je uveren da čekamo dečaka

Ana Štajdohar: Nikola je uveren da čekamo dečaka

Autor: | 08/05/2016

0

Pre nešto više od tri meseca, supružnici i kolege Ana Štajdohar (36) i Nikola Demonja (32) saznali su da će na jesen ponovo postati roditelji. Njih dvoje već imaju ćerkicu Niu (1,5), a plavokosa pevačica kaže da joj je pol drugog deteta najmanje bitan, ali otkriva da je njen suprug ubeđen da će ovoga puta dobiti dečaka.

- Ćerkica mi je toliko ulepšala život da sam već prvih dana nakon njenog rođenja poželela još jedno maleno biće. Nisam mogla da zamislim tu dimenziju ljubavi koju upoznaš kad dobiješ dete. Nisu vredele ničije priče o tome kako je dete nešto najbolje što ti se desi u životu, kako je to najveća ljubav... Klimala bih glavom dok sam slušala druge roditelje, ali te informacije postale su mi potpuno jasne i došle mi iz glave do srca tek kad sam prvi put videla našu Niu. To je ljubav koja se ne može prepričati i objasniti, to jednostavno treba doživeti. I tako sam, potpuno zaljubljena i opčinjena detetom, odlučila da naša mala banda dobije još jednog člana koga ćemo obožavati. Nikola se složio i naša želja ubrzo je počela da se ostvaruje – počinje priču Ana koja otkriva na koji način je suprugu saopštila lepu vest.

- Za razliku od prvog iskustva, dve crte na testu ovog puta nisu mi izazvale paniku. Sada znam kako sve to izgleda, manje strepim, nema strah od nepoznatog. Biće sve OK, to stalno sebi ponavljam i verujem u to. Nikoli sam samo pokazala test, a on je uz širok osmeh rekao: Joooooj. Dvoje male dece sigurno zadaju paklen tempo, to nam je oboma jasno, ali ništa ne može da se meri sa srećom koju bebe donose. Nadamo se da će sve biti u redu, ali Nikola je uveren da čekamo dečaka – ističe Ana koja je nedavno ušla u četvrti mesec trudnoće.

- Konačno su prošle užasne mučnine i umor koji sam osećala prva tri meseca. Malo mi je bilo nezgodno što se nisam osećala dobro, a poslovne zadatke morala sam da obavljam tako da niko ništa ne primeti. Ono što drugu trudnoću čini lakšom jeste to što sam po toj stazi već hodala. Nadam se da ću ovog puta stići do kraja staze i da se ona neće završiti ranije – kaže Ana koja uživa u svoj pažnji i nežnosti koju joj pruža njena okolina, a prvenstveno suprug.

- Nikola je najbolji muškarac i muž. Prošli put nisam koristila beneficije koje ima trudnica. Trudila sam se da ne budem razmažena i nisam za sebe tražila nikakav poseban tretman. Ovoga puta odlučila sam da iskoristim sve bonuse i budem najrazmaženija trudnica. Ipak je ovo jedinstvena prilika. Usporila sam tempo i više se ne forsiram. Snimaću emisiju `Veče sa Ivanom Ivanovićem` do kraja sezone, ta snimanja su mi pravo uživanje, a nastupe sam proredila, jer sada imam manje energije za njih. Želim da trudničke dane iskoristim najbolje što mogu. To je jedinstvena prilika za nas žene da budemo razmažene. Zaslužujemo to – kroz smeh završava Ana Štajdohar.

Komentari (0)

Loading
, Foto:instagram/ANA ŠTAJDOHAR hellomagazin

Pročitajte još