Sanja Vučić: O nasilju nad ženama govorimo glasno, Evrovizija je najbolji način za to

Sanja Vučić: O nasilju nad ženama govorimo glasno, Evrovizija je najbolji način za to

Autor: | 09/05/2016

0


Sanja Vučić rekla je na konferenciji za medije da je druga generalna proba bila mnogo bolja od prve, dok je predstavnik srpske delegacije otkrio da će doći do malih izmena u nastupu.

- Druga proba je bila mnogo bolja od prve jer smo bili u kostimima. Osećam se moćno u kostimu, prezadovoljna sam kako je proteklo sve. Treći put će biti savršeno - rekla je Sanja na konferenciji i objasnila koju poruku nosi pesma.

- Pesma nosi snažnu poruku o problemu nasilja nad ženama. Govori o moćnoj ženi koja uspeva da se izbori sa svim problemima i izađe kao pobednik - objasnila je srpska predstavnica i dodala da ju je pesma naučila da se bori za sebe.

- Moramo glasno da govorimo o nasilju nad ženama, a Evrovizija je najbolji način za to - poručila je Vučićeva novinarima.

Šef srpske delegacije Dragan Ilić otkrio je da je na drugoj probi došlo do malih promena u Sanjinom nastupu.

- Nakon prve probe, odlučili smo da u prvom delu pesme upotpunimo LED ekrane licima žena, kako bi poruka koju šaljemo bila još snažnija. Takođe, promenili smo uglove snimanja određenih kamera. Pored toga, prateći vokali i Sanja imaće drugačiju šminku i frizuru, kako bi slika bila usavršena - rekao je Ilić za Eurovision.tv.

Večeras je na progamu prvo polufinalno veče. Sanja Vučić nastupiće u drugom polufinalu, 12. maja.

 

Komentari (0)

Loading
, Foto:Hello!/Mirko Tabašević hellomagazin
Tagovi: sanja vučić