Sanja Marinković: U braku postoje nesuglasice, ali one nisu razlog za razvod

Sanja Marinković: U braku postoje nesuglasice, ali one nisu razlog za razvod

Autor: | 09/05/2016

0

Jedno od zaštitnih lica televizije "Pink", voditeljka Sanja Marinković veliki je zaljubljenik u putovanja i ne propušta nijednu priliku da spakuje kofere i priušti sebi to zadovoljstvo. Premda je do sada uglavnom putovala u društvu osmogodišnjeg sina Strahinje, poznata majka ovoga puta otišla je sa prijateljima u Pariz, dok su suprug Aleksandar i njihov jedinac ostali u Beogradu. Zbog činjenice da poslednjih godinu dana na putovanja odlazi bez emotivnog partnera spekuliše se da je njihov brak u krizi. Odlučna da stane na put neistinitim pričama, voditeljka demantuje ove navode, ali naglašava da je brak za nju relativan pojam.

- Aleksandar i ja smo u braku jedanaest godina, a pre toga smo se dugo zabavljali, tako da se odlično poznajemo. Kao u svakom braku, i u našoj zajednici postoje nesuglasice, postoje sitne čarke, ali daleko od toga da su to razlozi zbog kojih bismo se razvodili. Meni je važno da se nas dvoje pre svega savršeno slažemo kao Strahinjini mama i tata. Uvek sam isticala da za mene brak nije svetinja i taj papir mi zaista ništa ne znači - samouvereno kaže Sanja.

Dok evocira uspomene na provod u Parizu, simpatična četrdesetdvogišnjakinja za magazin "Hello!" otkriva detalje sa uzbudljivog putovanja, koje je bilo predah od svakodnevnih profesionalnih i privatnih obaveza.

- U poslednjih godinu dana ovo je treći put da sam bila u ovom gradu, ali sam do sada išla porodično. Sada sam prvi put putovala u društvu prijatelja i saradnika i konačno sam posetila Versaj, koji je na mene ostavio veličanstveni utisak - kaže prepoznatljivo lice televizije "Pink" i ističe da je posle mnogo vremena sebi dozvolila da iskoči iz rutine i prepusti se čarima noćnog provoda.

- Odolela sam slatkišima, ali su moj dezert ovoga puta bili kokteli i moram da kažem da je provod trajao do svitanja. Moje društvo se šalilo da će me fotografisati sa svim tim čašama kao majku maloletnog deteta i poslati novinarima. Imala sam privilegiju da me nekoliko dana ne budi alarm da vodim dete u školu i ne gledam na sat kada ću u krevet da bih se naspavala i nisam morala da jurim kući. Sebi sam dala oduška.

Po povratku kući raspoložena i puna energije posvetila se brojnim obavezama. Ovog proleća obeležava dve decenije karijere, što je dodatno motiviše da bude još bolja.

- Prvo "Dobro jutro" poželela sam u Jutarnjem programu Radio-televizije Srbije, a sada se gledaocima obraćam u popodnevnom terminu na televiziji "Pink". "Magazin In" obeležava šesnaest godina emitovanja. Ovu sezonu privodim kraju i presrrćna sam što su nivoi gledanosti sve veći. Volim da kažem da su se menjali gosti i teme, a publika i ja ostali smo isti.

 

Komentari (0)

Loading
Deana Đukić Svet, arhiva Hello!

Najnovije vesti