Ana Kokić i Nikola Rađen se sele iz Beograda

Ana Kokić i Nikola Rađen se sele iz Beograda

Autor: | 10/05/2016

0


Pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da bračni život nastave na drugom mestu. Bračni par uveliko traži pogodan plac na obodu prestonice na kojem će sagraditi kuću.

Ta ideja se rodila zbog želje da njihove ćerke Nina i Tea odrastaju u prirodi, te da se igraju u dvorištu.

- Imamo to u planu i razmišljamo o tome. Nije laka odluka jer sve stvari treba da se poklope, ali svakako razmišljamo u tom pravcu - kaže Nikola, koji je insistirao na tome da plac ne bude mnogo udaljen od Beograda kako bi mu gradski život bio na dohvat ruke, piše alo.rs.

- Ja sam odrastao na selu, tako da meni selo ne nedostaje. No, sve zavisi od životnih okolnosti. Za sada mi je lepo u gradu - kaže sportista, kome su ćerke centar sveta, ali bi voleo da dobije i sina.

- Sigurno je da je to lepa stvar i da bih voleo, ali iskren da budem, u narednom periodu ne planiramo proširenje porodice. Za sada sam fokusiran na profesionalne stvari, pa tek kada se to reši, onda ćemo razmišljati o prinovi - otvoreno priča Rađen, kome je porodica na prvom mestu.

- Pošto je sada lepo vreme, a uskoro će biti još lepše, slobodno vreme uglavnom provodimo napolju. Da li je to priroda, park ili šetnja na Adi, sve zavisi od toga kako osmislimo dan. Nije bitno gde smo, već da one uvek budu sa mnom. Mi kao porodica, kad god imamo vremena, volimo da budemo zajedno - kaže Nikola, kome nedostaje bazen jer je suspendovan zbog pozitivnog doping testa.

- I to je borba koja je sastavni deo našeg posla. Očekujem da ću uskoro da se vratim bazenu - objašnjava sportista.

Komentari (0)

Loading
Izvor:hellomagazin.rs hellomagazin