Vesna Zmijanac ne zna da će postati baka: Nikolija ni mami nije rekla da je trudna

Vesna Zmijanac ne zna da će postati baka: Nikolija ni mami nije rekla da je trudna

Autor: | 12/05/2016

0

Pevačica Nikolija Jovanović krije da je trudna i da nosi dete repera Relje Popovića, a srećne vesti nije podelila čak ni sa majkom Vesnom, koja ne zna da će po izlasku iz rijalitija postati baka.

Kako saznajemo, Nikolija je za trudnoću saznala neposredno pred Vesnin ulazak u „Farmu“, ali je odlučila da ćuti o tome, kako se Zmijančeva ne bi predomislila i ostala da brine o njoj.

- Kada je saznala da je u blagoslovenom stanju, odmah je test pokazala Relji, koji je bio oduševljen. Zajedno su doneli odluku da Vesni ništa ne kažu, jer je već bila potpisala ugovor sa Televizijom „Pink“, pa bi morala da plaća penale ukoliko bi ga prekršila. Sa druge strane, jako bi se brinula da je znala dok je u rijalitiju, jer Nikolija već jednu trudnoću nije uspela da održi - kaže izvor blizak pevačici za Alo.rs i dodaje:

- Prva tri meseca Nikolija ni najbližim prijateljicama nije rekla da je trudna jer je želela da bude sigurna da je sa bebom sve u redu. Ona i sada krije trudnoću jer se boji da bi to neko mogao da kaže Vesni. Najviše se boji novih učesnika koji ulaze i znaju šta se dešava napolju ili nekoga od kolega, koji pevaju na žurkama farmera. Zato je srećnu vest podelila samo sa najbližima - objašnjava izvor, koji tvrdi da je Jovanovićeva zbog novonastale situacije otkazala sve nastupe jer ne želi da se forsira i bude u zadimljenom prostoru, te da više vodi računa o svom zdravlju.

- Veći deo vremena Nikolija provodi u Vesninoj kući na Bukulji, kako bi što više bila na čistom vazduhu. Relja je sve vreme uz nju i ugađa joj u svemu, mada nije zahtevna trudnica. Zbog toga što je već izgubila jednu bebu, Nikolija često ide na preglede i doktori su zadovoljni kako se plod razvija, dok ona više vodi račun šta jede. Pevačica svakodnevno jede voće i povrće, kako bi osnažila svoj organizam i spremila ga za porođaj. Ona brine da će Vesnu šokirati kada bude napustila imanje u Lisoviću i boji se kako će reagovati na to, jer je predugo bila zatvorena. Da stvar bude gora, Nikoliji se već sada uveliko poznaje stomak, te će Vesna, čim je bude videla, saznati srećne vesti - otkriva izvor.

Kako bi informacije potvrdili iz prve ruke, pozvali su Nikoliju.
- Istina je da sam trudna već četiri i po meseca i više ništa neću komentarisati na tu temu - rekla je pevačica, dok Relja nije odgovarao na pozive, piše Alo.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva