Rada Manojlović: Odlučila sam da se skućim na Vračaru

Rada Manojlović: Odlučila sam da se skućim na Vračaru

Autor: | 13/05/2016

0

Nakon desetogodišnjeg podstanarskog života u Beogradu, pevačica Radmila Rada Manojlović rešila je da se skrasi i iskešira novac za svoju oazu mira u kojoj će imati mir i potpunu privatnost.

Prethodnih godina ulagala je u karijeru od koje zarađuje, pa joj stan nije bio u prvom planu, ali sada je došlo vreme za kupovinu.

Kako sama kaže, ona voli Vračar, a u tom beogradskom naselju i “merka” stanove, ali još uvek nije odabrala onaj pravi koji će biti po njenoj meri.

– Bila sam u velikoj gužvi oko pesama, spotova i novog albuma, pa nisam imala puno vremena za razgledanje. Odlučila sam da se skućim na Vračaru jer mnogo volim taj kraj. U narednom periodu više ću se posvetiti odabiru stana. Smatram da treba dobro da se pogledaju stanovi i da se vide svi aspekti jer se ne kupuje svaki dan – rekla je Rada za Informer.

Ona je od onih ljudi koji vole prostranstva i širine, a otkrila je i kakav je to stan koji je po njenoj meri.

– Volim prostrane stanove bez puno nepotrebnih detalja. Sa druge strane, volela bih da izgleda toplo i ušuškano. Kad ne radim, volim da se ušuškam, leškarim, pročitam neku knjigu. Tek me očekuju muke sa uređenjem stana kada ga kupim – objašnjava popularna pevačica.

Pevačica je otkrila da joj se želja za svojim stanom javila još pre par godina, ali je u tom trenutku “proćerdala” pare, pa je kupovinu morala da odloži. Ipak, sada je izgleda to vreme i pevačica deluje veoma srećno zbog te činjenice piše Pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević