Snežana Dakić: Proslavila kćerkin rođendan za bivšim (foto)

Snežana Dakić: Proslavila kćerkin rođendan za bivšim (foto)

Autor: | 17/05/2016

0

Poseban dan u godini za urednicu “Ženske TV” Snežanu Dakić je rođendan njene kćerke Laure, za koji se s radošću uvek nedeljama unapred pripremaju.

Šarmantna voditeljka i trendseterka ovog puta bila je naročito uzbuđena jer je njena mezimica napunila deset godina, a kao i obično, zabavu je osmislila slavljenica.

U skladu sa njenim godinama, sve je bilo u znaku popularne televizijske serije “Viktorius”, koju njeni vršnjaci pasionirano prate.

- Laura je želela da proslava bude u igraonici “Epik”, koju smo rezervisali nekoliko nedelja unapred, a po njenoj zamisli deca su za posluženje imala mini-hamburgere, ćevape i pomfrit. Poslastice su ovog puta bile inspirisane trenutno najpopularnijom tinejdžerskom serijom, pa su slike njenih glavnih junaka poslužile kao dekoracija za tortu, a posluženi su i kapkejkovi sa istim motivima. Sama je osmislila i stajling, dok se u moj izbor odeće nije mešala, a ja sam se odlučila za haljinu iz moje linije “PPG za Snežanu Dakić” - iskrena je ponosna majka.

- Mada mi je ovaj Laurin rođendan bio poseban jer je jubilarni, nekako smo sve organizovale sa najmanje nervoze do sada, a rođendanska groznica počela je svega dve nedelje ranije. Moja kćerka polako ulazi u predpubertetski period, što se ogleda u stilu njenog odevanja, ali i u ponašanju. Sve je emotivnija, ima oscilacije u raspoloženju, što je karakteristično za njen uzrast, iako je po prirodi veoma jaka devojčica.

Među zvanicama na rođendanskoj zabavi bilo je mnogo Laurinih prijatelja, jer je veoma društvena, a nisu izostale ni Snežanine kolege sa “Ženske TV”, koje je slavljenica lično pozvala. Jedan od glavnih “gostiju” bio je i njen otac Vladimir Mikić, koji je došao sa partnerkom Jovanom Miljković iako Snežana nije želela da njen bivši partner prisustvuje zabavi, jer smatra da je to dan u kome bi trebalo da Laura bude glavna zvezda.

- Normalno je da je Laura zvala svog oca i da je on bio jedan od najvažnijih gostiju na rođendanu, kao što je to bilo uvek do sada, jer bez njega slavlje ne bi moglo da se zamisli. Nas dvoje smo sada u korektnim odnosima, a s obzirom na to da nam uskoro predstoji još jedno ročište nadam se da ćemo za nekoliko meseci i zvanično postati bivši supružnici - ističe jedna od naših najpopularnijih televizijskih novinarki, koja otkriva da su i ona i njen bivši suprug kćerki ispunili želje kada je reč o poklonima.

- Laura je od tate tražila električni skejt bord jer je to trenutno pravi hit među decom, dok je od mene zatražila da joj kupim disko-rolšue koje su bile popularne kada sam ja bila klinka, a sada su se ponovo vratile u modu. Oboje smo joj ispunili želje.

Posle dve godine, tokom kojih je prošla kroz privatnu i poslovnu krizu, Dakićevoj je 2016. donela niz uspeha, pa sa ponosom kaže da je “Ženska TV” za kratko vreme postala najgledanija kablovska lajfstajl televizija, a u međuvremenu pokrenula je i sopstvenu liniju odeće “Pro piu grande za Snežanu Dakić”.

- Najvažnije je shvatiti da u životu postoje teške situacije i da one ne prolaze ni brzo, ni jednostavno, već traju, morate da se borite sa njima. Nema predavanja depresiji, svejedno da li je reč o zdravstvenim, emotivnim ili finansijskim poteškoćama, one se prihvataju uz svest da će proći. Takođe, ne bi trebalo lagati sebe da se ništa ne dešava, već se mora raditi na sebi uz preispitivanje svoje ličnosti i stavova. Žene koje prođu kroz razvod ne bi trebalo da očekuju da će im se odmah pojaviti “gospodin pravi” i nema potrebe da grabe za tim, mnogo je bolje da prigrle svoju slobodu i uživaju u njoj neko vreme - iskrena je atraktivna dama, koja ističe da je zadovoljna svojim životom.

- U dobroj meri sam organizovala svoj život, tako da on funkcioniše po održivom optimumu. Kao po staroj narodnoj zadesila su me tri zla: zdravstveni problemi, raspad porodice i kratkotrajna poslovna neizvesnost. Dobro sam prošla jer smo svi živi i zdravi, a problemi su iza mene - zaključuje Snežana.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Mirko Tabašević
Tagovi: snežana dakić