Novak i Jelena ove godine prave zajedničku rođendansku žurku

Novak i Jelena ove godine prave zajedničku rođendansku žurku

Autor: | 20/05/2016

0

Ove godine Nole ne planira veliku rođendansku proslavu jer je kao i do sada u velikim pripremama za Rolan Garos. On će svoj rođendan proslaviti u krugu porodice, Jelena i Stefan će biti s njim u Parizu, što je za njih i najvažnije. Da budu zajedno što više mogu.

- Nole je kao i svake godine u vreme svog rođendana preokupiran čuvenim turnirom do koga mu je veoma stalo, pa ni ne razmišlja o svom rođendanu - kaže za „Blic” izvor blizak Novaku. Ali, Novak i te kako voli da slavi i da okuplja prijatelje pa se posle Rolan Garosa sprema za jednu drugu proslavu...

- Jelena 17. juna puni 30 godina i priprema žurku, pa će to ujedno biti i slavlje za Novakov rođendan. Jelena ga ne opterećuje detaljima, ali je srećna što će se na svoj rođendan okupiti njihova porodica i najbliži prijatelji da proslave kako rođendane mladih Đokovića tako i sve dosadašnje Novakove uspehe - kaže izvor za „Blic”.

A ono zbog čega je Novak omiljen je i njegova skromnost. Njemu i Jeleni pokloni nisu važni, pa će za rođendan jedno drugom pokloniti knjige.

- Novak obožava da se edukuje kada je reč o zdravlju i kondiciji i voli da prati sva istraživanja na temu zdravog života kako bi pronašao ono što njemu najviše odgovara. Zato će mu Jelena pokloniti neko štivo vezano za zdravu hranu - kaže izvor, i dodaje da su i Nole i Jelena i mali Stefan na posebnom režimu ishrane koji podrazumeva isključivo zdravu hranu.

Kako „Blic” saznaje, Novak će tek sledeće godine praviti proslavu za svoj 30. rođendan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva

Pročitajte još