Jelena Gavrilović: Muškarac koji može da me osvoji mora da bude plemenit i to je sve

Jelena Gavrilović: Muškarac koji može da me osvoji mora da bude plemenit i to je sve

Autor: | 22/05/2016

0


Zahvaljujući talentu i vrednom radu Jelena Gavrilović stekla je velike simpatije publike i veliki broj fanova.

Osim po odličnim ulogama, tridesettrogodišnja glumica izdvojila se i kao javna ličnost sa prepoznatljivim stilom odevanja, pa ne čudi što je često angažovana u kampanjama različitih brendova.

Atraktivna lepotica veliki je zaljubljenik u modu i retro stil odevanja za šta je najzaslužnija njena majka u čijim je ormarima provodila sate kao dete.

Dok se priprema za američku turneju sa predstavom “Svlačenje”, Jelena nam je u iskrenom intervjuju otkrila da se nedavno zaljubila i da ima novog partnera sa kojim priželjkuje da se uskoro ostvari u ulozi majke.

Da li moda zauzima važno mesto u vašem životu?

- Svakako, to dobro znaju svi koji me poznaju. Još od malih nogu sam volela da crtam odevne predmete, a kasnije sam učila i da šijem. Vešta sam u tome i često mi se dešava da sebi nešto sašijem. Imam nekoliko omiljenih i dobro uvežbanih modela haljina i majica, koje uvek rado sebi sašijem. To je moj omiljeni hobi.

Ko je imao presudan uticaj na izgradnju vašeg prepoznatljivog modnog stila?

- Veliku ulogu imala je mama, mada sam odmalena i sama mnogo volela modu. Moja mama spada u osobe koje ja zovem krtice, tip je koji ništa ne baca i voli sve da čuva, kada je reč o garderobu. Kada sam bila devojčica, najviše sam volela da “rovarim” po njenim ormarima i pronalazim njene stvari iz sedamdesetih godina, a ona i danas ima mnogo komada koje su nekada nosile nana, čak i prabaka. Budući da sam dosta viša od mame, do nekog perioda sam mogla da nosim sve te sačuvane stvari i uživala sam u tome, a kasnije to više nije bilo moguće. Mada mi se i danas desi da pronađem, recimo, neki par naočara Iv Sen Lorena, koje su stare nekoliko decenija i to me obraduje više nego da sam kupila bilo koji najnoviji model. Verovatno je to imalo presudan uticaj da danas volim retrostil odevanja i da uživam u kupovini vintidž komada.

Često ste angažovani na modnim revijama ili u kampanjama različitih proizvođača garderobe, prijaju li vam takvi angažmani?

- Volim da radim takve poslove, a poslednja u nizu saradnji bila je sa dizajnerkom Irenom Grahovac. Jako sam se radovala tome, jer obožavam njenu garderobu. Nas dve smo se upoznale tako što sam ja otišla u njenu radnju da kupim krzno koje mi se dopalo, a ubrzo smo se i združile i počele da sarađujemo. Veoma sam zadovoljna saradnjom sa njom i verujem da ćemo i ubuduće nastaviti da radimo zajedno.

Imate li omiljene ikone stila ili blogerke i "kradete" li nekada njihove trikove u odevanju?

- Jako volim društvenu mrežu “Pinterenst” i tamo često pronalazim odlične ideje kada je reč o odevanju i stilske kombinacije koje mi se mnogo sviđaju. Imam, naravno, svoje omiljene blogerke i dizajnere čiji rad volim da pratim.

Za koju ulogu ste imali kostim koji je bio po vašem ukusu?

- Mnogo volim epohu i stare stvari, ali još nisam imala priliku da igram ulogu u kojoj bih imala kostim za koji bi mogla da kažem “to je to.” Uglavnom sam snimala savremene i moderne filmove u kojima nisam imala kostime o kojima maštam. Međutim, izuzetno sam volela mnoge moje transformacije dok sam učestvovala u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”. Kostim koji sam nosila dok sam imitirala Tejlor Svift mnogo mi se dopao, kao i onaj koji sam nosila kada sam bila u ulozi pop zvezde Pink. Ipak, to su bili kostimi u kojima nikada ne bih izašla u grad, ali su mi te transformacije bile veoma lepe i zabavne.


Šta vas ovog proleća čini srećnom?

- Pre svega činjenica da je došlo proleće. Iako nas poslednjih dana kiše ne zaobilaze i vreme nam baš ne ide naruku, nadam se da će uskoro biti mnogo sunčanih dana. Radujem se svakom novom proleću jer volim da vozim bicikl, a to je doba godine kada najviše uživam u vožnjama.

Proleće je kao stvoreno za zaljubljivanje, da li su vama sunčani dani doneli i novu ljubav?

- Jesu, zaljubila sam se ovog proleća. Nisam više singl, ali ništa više od toga ne želim, za sada, da otkrijem.


Kakve osobine mora da poseduje muškarac koji može da vas osvoji?

- Muškarac koji može da me osvoji prvenstveno mora da bude plemenit, i to je jedino što očekujem od njega. Volim takve tipove muškarca, i to je prvo što primetim kod suprotnog pola. Važno mi je i da poseduje lepe manire i mora da bude pravi džentlmen.

Da li sa godinama rastu vaši kriterijumi kada je reč o muškarcima?

- Ne mogu da kažem da moji kriterijumi rastu, ali kada biram muškarca, više razmišljam o tome kakav će on biti kao glava porodice, da li će biti dobar otac i da li osoba koja će biti posvećena porodici i deci.

Priželjkujete li da se uskoro ostvarite u ulozi majke?

- Mnogo bih volela da se to uskoro desi. Imam trideset tri godine i smatram da bi bilo lepo da postanem majka i da osnujem svoju porodicu. To je ono što najviše želim u ovom trenutku.

Živimo u vremenu kada brakovi ne traju dugo, verujete li u ljubav za ceo život?

- Apsolutno.

Ko je osoba u koju imate najviše poverenja i kojoj možete da poverite sve tajne?

- To je svakako moja mama.

Poznato je da obožavate putovanja, spremate li se da uskoro odete na neku zanimljivu destinaciju?

- Spremam se za odlazak u Ameriku. Za koji dan putujem u Njujork, a posetiću i Vašington, Čikago i Boston. Ovog puta idem zbog posla, imamo turneju sa predstavom “Svlačenje”. Idem sa Mirjanom Bobić-Mojsilović i Jelicom Sretenović, što me veoma raduje.

Imate li prijateljice među koleginicama i jesu li moguća iskrena prijateljstva među glumicama?

- Smatram da su moguća iskrena prijateljstva sa koleginicama i imam prijateljice koje su glumice. Sa nekima od njih sam već radila, a sa nekima imam planove da radimo zajedno. Ne mogu da kažem da imam veliki broj drugarica među koleginicama, ali postoji nekoliko njih koje smatram prijateljicama. Mislim da su takva prijateljstva moguća, a u mom slučaju to se pokazalo tačnim.

Hoće li vas publika uskoro gledati u novim ulogama?

- Hoće, radim jednu novu porodičnu predstavu koja će biti vrlo zanimljiva, a uskoro bi trebalo da snimam i nove filmove. Mi, glumci, nikada ne volimo da pričamo unapred, tako da za sada ništa bliže ne bih mogla da otkrijem o tim ulogama.

Kakve uloge priželjkujete u budućnosti?

- Priželjkujem uloge koje će biti potpuno drugačije od svega što sam radila do sada i koje će predstavljati veliki izazov za mene. Volim izazove, kao i različite stvari. Volela bih da se oprobam u što većem broju žanrova.

Vedrog ste duha, gde crpite pozitivnu energiju i šta može da vas izbaci “iz koloseka"?

- Tačno je da sam veoma pozitivna i uvek dobro raspoložena, ali ne biste verovali kakve gluposti mogu da me izbace “iz koloseka”. Ja sam žena koja se nervira zbog neverovatnih sitnica. Koliko mogu da ostanem sabrana, kada je reč o nekim važnim stvarima, toliko nekada može da me iznervira najveća moguća glupost. Ali, to je tako i to ne mogu da promenim. Niko nije idealan.

Komentari (0)

Loading
Izvor:Ivana Nikolić hellomagazin