Tanja Savić: Želim još dece

Tanja Savić: Želim još dece

Autor: | 22/05/2016

0


Posle prilično turbulentnog perioda u privatnom životu, Tanja Savić je odlučila da se posveti karijeri i nedavno je objavila spot za singl "Švaler". Crnokosa "zvezda Granda", koja se proslavila hitom "Zlatnik" kompozitora Zorana Marjanovića, ističe da je nova pesma komercijalnija u odnosu na ono što je radila. Veliku podršku pruža joj suprug Dušan Jovančević, koji je rođen u Australiji, a sada sa Tanjom živi u Beogradu.

- Suprug i ja povremeno idemo u Australiju, ali ovde provodimo više vremena zbog mog posla - rekla je za "Novosti" Tanja Savić.

- Normalno je da mu nedostaje Australija, jer je tamo rođen i tamo mu živi porodica. Prvi put je došao u Srbiju 2009, zbog mene, ali ne znam da li se navikao na život ovde. Što se nove pesme tiče, mislim da uvek treba nešto menjati. Kada bih pevala ono što volim, to niko ne bi slušao. Izbor su mi balade, nije važno da li je narodna ili pop, samo da je kvalitetna.

Tanja i Dušan imaju sinove Maksima i Đorđa, a na pitanje da li planiraju proširenje porodice, kaže:

- Volela bih da imamo još dece, jer ništa u životu ne može da se meri s tim. Možda sada nije pravi trenutak, jer sam posvećena karijeri. Neka prođe neko vreme, pa ćemo ozbiljno razmišljati o tome.

Budući da estradne zvezde leto uglavnom provode na nastupima, Tanja naglašava da ne zna da li će imati vremena za odmor:

- Ukoliko mi obaveze dozvole, volela bih da odemo sa prijateljima u Dubai. Nikad nismo tamo bili, Dubai nam je bio samo usputna stanica, kada smo išli na daleke destinacije.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/Tanja Savic
Tagovi: tanja savic

Najnovije vesti