Vesna Zmijanac: Bila sam ljuta što mi niko nije rekao da je Nikolija trudna

Vesna Zmijanac: Bila sam ljuta što mi niko nije rekao da je Nikolija trudna

Autor: | 25/05/2016

0

Jedna od najvećih zvezda jugoslovenske folk scene, Vesna Zmijanac, pobegla je iz rijalitija „Farma“ da bi brinula o svojoj trudnoj ćerki, mladoj pevačici Nikoliji Jovanović, ali shvatila je ubrzo da njoj nikakva pomoć nije potrebna.

Vesna otkriva kako provodi dane sa budućim roditeljima, Nikolijom i njenim izabranikom, pevačem Reljom Popovićem.

- Mnogo se radujem što ću postati baka! To će biti moje prvo unuče. Srećna sam što sam izašla iz rijalitija, jer sam sada sa Nikolijom i Reljom. Uživam sa njima. Moram da priznam da ne brinemo previše o Nikoliji, ni ja ni Relja, ali ona voli kad je majka mazi - sa oduševljenjem priča buduća baka za Alo.

Pevačica je priznala da je mislila da će njena ćerka, čiji porođaj se očekuje krajem septembra, biti razmažena trudnica, ali to nije tako.

- Mislila sam da će biti razmažena, ali vidim da je ona hrabra, da gura, da tutnji. Malo joj je dosadno. Ona bi sada da ide da se voza tamo-amo. Kaže: „Kako svi drugi rade, samo ja ne?“, a ja joj objašnjavam: „Pusti ti njih, nije to tvoja sorta“ - priča zadovoljna pevačica o svojoj mezimici i njenim trudničkim danima.

Vesna je okrila i kako je reagovala kada je po napuštanju imanja u Lisoviću videla prvi put Nikoliju sa stomačićem.
- Vrlo sam bila iznenađena! U šoku! Isprepadana, u stvari... I otad se nisam ni smirila. Prvo sam bila ljuta što mi niko nije rekao pre „Farme“ da je Nikolija u drugom stanju. Ali ja znam zašto je ona tako postupila. Videla je da se meni ulazi u „Farmu“ i nije htela to da mi pokvari, jer da mi je rekla, verovatno ne bih ni ušla - otvorila je dušu radosna folk zvezda.

Nekoliko puta do sada isticala je u javnosti da bi volela da dobije muško unuče, ali je srećna što će Reljina draga roditi devojčicu.
- Znate kako, ipak je devojčica - devojčica! Ja imam ćerku koja je vrlo brižna i dobro je dete, pazi na svoju majku. Takva će, verujem, biti i moja unuka prema Nikoliji. Sa druge strane, istina je da volim dečake. Verovatno zato što sam ja takva, kao neki hajduk. Trebalo je da rodim nekoliko sinova - kaže Vesna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva
Tagovi: Vesna Zmijanac

Pročitajte još

Najnovije vesti