Prva fotka sa snimanja "Vojne akademija"

Prva fotka sa snimanja "Vojne akademija"

Autor: | 26/05/2016

0


Ovo je prva fotka sa snimanja treće sezone serije "Vojna akademija", koja je započela sa snimanjem nove sezone od 12 epizoda.

Osim starih proslavljenih u novoj sezoni pojavuiće se i neki novi kadeti.

- Snimanje novog ciklusa od 12 epizoda trajaće do septembra. Očekujemo dobru gledanost i veliku popularnost kod publike - istakao je reditelj i urednik dramskog i domaćeg igranog i serijskog programa RTS-a Marko Novaković.

Scenarista Boban Jeftić objasnio je da glavni likovi u novoj sezoni postaju oficiri i da sada tek treba da se isprati kako će se oni ponašati prema novim kadetima.

Što se novih kadeta tiče, režiser Dejan Zečević rekao je da će se novi glumci i likovi dopasti publici.

- Možete očekivati dosta neočekivanih stvari i iznenađenja. Mislim da će se publici veoma svideti. Naši glavni junaci su sada već, da kažem, odrasli. Nalaze se u potpuno novim životnim i poslovnim situacijama. Neki predaju na Akademiji, neki su u vojnim misijama UN, neki su na potpuno novim pozicijama životnim - istakao je Zečević.

- Ja bih uvek bio vojnik ove priče zato što smatram da ove serija nešto što mora da postoji na RTS-u - ocenio je glumac Bojan Perić koji se proslavio kao kadet Stošić.

Prema njegovim rečima, Stošić postaje komandir voda na Vojnoj akademiji, tako da će svi novi mladi kadeti biti sa njim i stvaraće njemu probleme kakve je on stvarao dok je bio kadet.

Komentari (0)

Loading
hello! Facebook
Tagovi: vojna akademija