Od supruga do poslovnog partnera: Jovana otvorila marketinšku agenciju, Željko klijent

Od supruga do poslovnog partnera: Jovana otvorila marketinšku agenciju, Željko klijent

Autor: | 02/06/2016

0


Zvezda Jutarnjeg programa televizije Pink Jovana Joksimović uskoro počinje novi biznis. Popularna voditeljka, posle skoro 20 godina rada na televiziji, želi da se posveti karijeri na polju marketinga i pi-ara, a novi klijent biće joj suprug Željko Joksimović!

Prema rečima izvora, Jovana je odavno donela odluku da se oproba u novim poslovnim izazovima. Još polovinom prošle godine osnovala je agenciju za komunikacije i odnose s javnošću i, pošto joj dobro ide, sve manje će biti ispred kamera, a sve više u tom poslu.

- Jovana je i pre želela da promeni profesiju, odnosno da se bavi nekim drugim zanimanjem koje bi za nju bilo izazovnije od voditeljstva. Ona obožava svoj posao, ali došlo je i do prezasićenja, što je normalno posle toliko godina rada. Odlučila je da otpočne privatni biznis u oblasti odnosa s javnošću, što je slično onome što je i do sada radila. Prošle godine osnovala je agenciju Rebeka Rim, koja je već imala nekoliko uspešnih projekata - napominje dobro obavešteni izvor sa TV Pink.

On dodaje da se Jovana dogovorila sa suprugom Željkom Joksimovićem da uskoro počne da vodi brigu o njegovoj karijeri:

- Sasvim je logično da će i Željko biti njen klijent. Oni su tu ideju imali od početka, kad je otvorila agenciju, ali su se na to odlučili tek sada. Joksimović je tada objavio novi album i krenuo je na turneju, pa zato nije bilo moguće da se Jovana naknadno uključi u posao. Koliko znam, posle letnje pauze na televiziji, Jovana će u potpunosti preuzeti posao Željkovog pi-ara i više se neće vraćati na Pink.

Jovana je potvrdila tu priču, doduše samo prvi deo pošto podvlači da neće ostaviti voditeljski posao.

- Tačno je da sam prošle godine otvorila agenciju za odnose s javnošću Rebeka Rim jer, uz svoj voditeljski posao, povremeno radim po projektu komunikacijsku podršku, konsalting i treninge javnog nastupa. Ne nameravam da zbog toga ostavim posao na Pinku jer se ove dve moje profesionalne aktivnosti dopunjuju i imam dovoljno vremena za obe - navodi Željkova supruga.

Ona, međutim, nije jedina voditeljka koja je odlučila da se posveti poslu s manje stresa.

Pre nje to su učinile Milica Marković i Maša Samardžiski.

Maša je radila na Trećem kanalu, a već nekoliko godina radi PR za najveću YU zvezdu Zdravka Čolića. Milica Marković, nekada Amidžić, bila je prezenter Nacionalnog dnevnika.

U jeku popularnosti napustila je mesto voditelja i prešla u Telekom Srbija, pa je bila na TV Prva, a sada je u jednoj poznatoj marketinškoj agenciji.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Arhiva Hello! hellomagazin

Najnovije vesti