Mirka Vasiljević: Deca su navikla da ne viđaju Vujadina

Mirka Vasiljević: Deca su navikla da ne viđaju Vujadina

Autor: | 02/06/2016

0


Karijera fudbalera vezana je često menjanje adrese. Takva sudbina zadesila je i Vujadina Savića, koji trenutno igra i zarađuje u moldavskom Šerifu.

Njegova supruga Mirka Vasiljević i deca su zbog toga primorani da povremeno posećuju jedno drugo.

Poslednji put to se desilo nedavno kada je glumica sa decom Andrejem, Adrijanom i Mihajlom kod Vujadina bila četiri nedelje.

- Kada god sa decom idem u inostranstvo kod njega, oni oduševljeno kažu da “idu da vide tatu”. On je od njihovog rođenja trenirao i igrao tako da je za njih normalno da nije kod kuće. Nije Vujadin sa njima svakodnevno 10 godina pa da ih je odjednom napustio. Navikli su se oni - objasnila je Mirka Vasiljević za “Blic”.


Glumica je u Moldaviji uživala.

- Bila sam tamo samo četiri nedelje, nisam mogla duže zbog predstava. Deca nisu išla u vrtić, a našli smo vremena i za igru i za druženje. Super nam je bilo. Mislili smo da će biti napornije jer deca nisu išla u vrtić, ali nam je bilo odlično. Organizovali smo i druženja sa Vujadinovim saigračima, pa kada bi došli kod nas na večeru dečaci bi oduševljeno pričali sa njima o fudbalu, a devojčica je bila prava princeza među muškarcima - prepričavala je Mirka.

Ona kaže da nesuglasice između nje i supruga ne postoje.

- Vujadin i ja smo duže zajedno posle više od godinu dana pa smo se uželeli jedno drugog. Nije bilo vremena za nesuglasice. Iako mogu da kažem da svačiji pa i naš odnos ima bolje i lošije momente, verujte nam da čarki nije bilo - iskrena je Mirka.

Pošto nisu stalno zajedno, zanimalo nas je da li u njihovom odnosu ima ljubomore.

- Ima je u granicama normale. Poštujemo i verujemo jedno drugom. Ja mu ne šaljem stalno poruke i ne zovem ga da proverim gde je. Ako on nešto uradi a da ja ne znam, ili obrnuto, tu smo da pitamo jedno drugo i da sve razjasnimo - kaže Mirka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!

Pročitajte još