Katarina Grujić: Romantika na Azurnoj obali

Katarina Grujić: Romantika na Azurnoj obali

Autor: | 06/06/2016

0


Najlepši poklon za dvadeset četvrti rođendan pevačica Katarina Grujić dobila je od svog emotivnog partnera, mladog biznismena Nemanje Buhe, koji ju je poveo u sedmodnevni obilazak Azurne obale.

Romantično putovanje koje je bilo ispunjeno uživanjima u hrani i piću samo je učvrstilo njihovu već intenzivnu ljubav koja traje godinu i po dana.

- Nemanja je momak koji me neprestano obasipa pažnjom i poklonima, pa je prošle godine za moj rođendan organizovao žurku iznenađenja, ali me je ovog puta ipak oduševio više nego što sam očekivala. Kada mi je neposredno pre puta rekao da počnem da se pakujem i da ćemo moj rođendan proslaviti na Azurnoj obali, bila sam presrećna - počinje priču mlada pevačica.

- Dan pre mog rođendana stigli smo u Nicu, gde smo u jednom restoranu uz školjke i vino dočekali moj rođendan. Sutradan smo prvo doručkovali na terasi našeg hotela, a kasnije smo otišli u Monte Karlo, gde smo proveli ostatak dana. Ručali smo u čuvenom “Cafe de Parisu”, a kasnije smo otišli u noćni klub “Twiga”, gde smo ostali do šest sati ujutru. Provod je bio odličan, pa je ovo svakako moj najlepši rođendan do sada.

Ostatak boravka na Azurnoj obali Katarina i njen dečko proveli su obilazaći bajkovite francuske gradiće, od kojih im se najviše dopao Kan. Iako su „Kroazetom“ prošetali neposredno po završetku filmskog festivala, ona ih je oduševila.

- Svakodnevno smo posećivali restorane u kojima smo uživali u plodovima mora i francuskim vinima. Iako volim šoping, ovog puta sve je bilo podređeno hedonističkom uživanju. Vreme je bilo sunčano tako da smo odlazili na plažu, ali se nismo kupali jer je more bilo još hladno - iskrena je pevačica.

- Ovo putovanje pamtiću po tome što se neko ko je vrlo bitan u mom životu potrudio da me usreći i to mu je pošlo za rukom. Jedino što me je Nemanja sada “stavio na muke”, jer ću uskoro morati i ja da priredim njemu iznenađenje za rođendan.

Po povratku sa rođendanskog putovanja Katarinu čekaju mnoge poslovne obaveze, a najvažnija od njih je rad na novom singlu, kojim će obradovati publiku za mesec dana.

- Nadam se da će moja naredna pesma biti podjednako uspešna kao i prethodne, a pošto do jeseni imam zakazane nastupe, ove godine neće biti prilike za letovanje. Imam veliku Nemanjinu podršku u svemu što radim i to mi mnogo znači. Oboje smo sigurni da ćemo zajedno provesti život, ali za sada ne planiramo brak i decu već prvo želimo da se ostvarimo u poslu. Sa tim se slažu i naši roditelji, koji se dugo poznaju i koji su presrećni zbog naše ljubavi - priča atraktivna brineta, koja kaže da joj dečko nikada nije pravio ljubomorne scene.

- Postoji mišljenje da nije lako biti emotivni partner pevačici, ali kada je muškarac jak i samouveren kao što je Nemanja, onda je sve lako. On nikada nije išao na moje nastupe jer ne voli mnogo da se medijski eksponira, ali ima potpuno poverenje u mene, kao i ja u njega. To je jedna od najvažnijih stvari koje našu vezu čine jakom - zaključuje Grujićeva.

Komentari (0)

Loading
Ivana Nikolić Privatna arhiva