Maja Volk: Nema šanse da budem u vezi sa mesožderom

Maja Volk: Nema šanse da budem u vezi sa mesožderom

Autor: | 06/06/2016

0


Maja je pre osam godina pobedila rak, okrenula se sirovoj ishrani i osim što je vratila zdravlje, ona je doživela razna nova iskustva. Dragocena.

Uživo me je u emisiji Radija 202 gde jedan čovek pitao koliko puta nedeljno imam seksualne odnose. Rekla sam mu da sam u celibatu već godinama. Sa ove visine na kojoj sam ja ljubav je mnogo veća. OVrhunac može da se doživi i dok jedete, a živa, odnosno sirova hrana su zapravo sve sami afrodizijaci. Uverila sam se da je to istina i ukapirala zašto ja imam tu količinu ljubavi u sebi i zašto želim da neprekidno grlim ljude. Ja volim na višem nivou - biljke, sunce, nebo, ptice… Patetično zvuči, ali je tako - rekla je Maja, koja je nakon bolesti snagom volje, promenom misli, životnog stava i ishrane pobedila sebe i svoje loše navike.

Direktna, kao uvek, profesorka dramaturgije je otkrila da već godinama pored sebe nema emocionalnog partnera, ali da uprkos tome sada ima najviše ljubavi u životu.

- To se zove, odrasti. Dok ste mali, imate u sebi to kenjkavo dete koje je stalno željno ljubavi i mislite da se sve vrti oko toga. Ali kad pažljivo pogledate koje je dete najsrećnije, videćete da to nije ono koje je kenjkavo i stalno traži mamu, već ono koje se igra, slobodno je i kretivno. Njemu ne trebaju ni mama ni tata. Ja sam toliko namirena ljubavlju, negom i brigom o sebi da mi ne treba niko drugi da brine o meni jer ja savršeno brinem o sebi. Ljubav primam od moje dece, prijatelja, celog sveta i tu istu ljubav dajem celom svetu. Ja sam otvorena za partnera, ali ne mogu s nekim mesožderom i nižim oblikom života da budem u vezi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!
Tagovi: maja volk

Pročitajte još