Vladimir Stojković u petak staje na ludi kamen po drugi put

Vladimir Stojković u petak staje na ludi kamen po drugi put

Autor: | 08/06/2016

0
Kovilovo, 19. marta 07. Golman reprezentacije Srbije Vladimir Stojkovic dolazi u sportski centr u Kovilovo na pripreme za kvalifikacione utakmice za Euro 2008 protiv Kazahstana i Portugalije. FOTO TANJUG/ZORAN ZESTIC/zk

Bivši golman Crvene zvezde i Partizana, Vladimir Stojković u petak staje na ludi kamen po drugi put! On i njegova izabranica Valentina Pupovac izgovoriće sudbonosno da u elitnom restoranu nedaleko od Beograda.

– Valentina i Vladimir su dugo i detaljno planirali venčanje. Najvažnije im je bilo da se gosti osećaju ugodno i da muzika bude dobra. Oko sitnih detalja pobrinula se Valentina, koja je uz pomoć nekoliko prijateljica pripremila sve, od menija do dekoracije restorana. Izborom venčanice se nije previše opterećivala, biće to jednostavna bela venčanica – otkrio je izvor blizak poznatom paru i nastavio:

– Valentina i Vladimir su se trudili da broj zvanica bude što manji, i da venčanje bude što intimnije. Ipak, Vladimir ima mnogo prijatelja iz sveta sporta i fudbala, pa tako broj zvanica je morao da pređe broj koji je Valentina u prvu ruku zamislila.

Golman srpske reprezentacije je posebno uzbuđen, a najvažniji gost biće njegov sin Lav, kojeg ima iz braka sa bivšom manekenkom Bojanom Đurđević.

– Stojketu je veoma važno da Lav taj dan bude uz njega. Presrećan je i jer je njegov mezimac za kratko vreme zavoleo Valentinu, koja se trudi da Stojketovom jedincu ispuni svaku želju.

Par je pre nekoliko dana doputovao iz Izraela gde Vladimir brani za fudbalski klub Makabi Haifa, a zgodna mlada je u međuvremenu u društvu nekoliko prijateljica proslavila devojačko veče u jednoj beogradskoj kafani.  Žurku za mladu, organizovala je Valentinina kuma Andrea Popović. A fotka na kojoj buduća mlada pozira sa prijateljicom dok u ruci drži čašu šampanjca, nastala je ispred Narodne skupštine, saznaje Pink.rs.

Kume. ❤️

Фотографија корисника Andrea (@andrea__popovic) дана 5. Јун 2016. у 6:53 PDT

Sreca! ? #GreatGatsbyParty

Фотографија корисника Andrea (@andrea__popovic) дана 4. Јун 2016. у 5:41 PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva