Dragana Mirković snima spot za borbenu žensku pesmu

Dragana Mirković snima spot za borbenu žensku pesmu

Autor: | 10/06/2016

0

Dragana Mirković svakako je jedna od najpopularnijih pevačica na javnoj sceni, a na skoro 30 godina dugoj karijeri bi joj pozavideli mnogi.

Kako bi obradovala sve svoje obožavaoce, Dragana je doputovala u Beograd gde je naporno radila na snimanju čak dva nova spota za pesme koje će najaviti novi album.

Folk zvezda je bila više nego raspoložena da govori o novim projektima, ali i privatnom životu.

Snimila sam ne jednu, već dve nove pesme. Juče sam završila snimanje spota za pesmu "Zašto me tražiš", koja je pravi narodnjak, a sada snimam spot za pesmu "Lepi moj", koja je potpuno drugačija - rekla je Dragana za "Premijeru" i dodala:

Pesma "Lepi moj" nije posvećena nikome, nije autobiografska, to je borbena, ženska pesma, a ja nemam razloga sa budem borbena, ja sam smirena.

U medijima se mnogo prašine podiglo oko proslave koja se nedavno dogodila u Draganinoj porodici.

Nismo proslavili Manuelin rođendan, već upis na Akademiju, što bi kod nas bio upis u srednju školu. Zadovoljni smo, plovili smo brodom po Dunavu, imali smo di-džeja koji je puštao raznu muziku, i domaću između ostalog. Tako da se Dunavom i Bečom orila naša muzika - objasnila je kroz osmeh pevačica.

Dva dana je provela u Beogradu zbog snimanja spotova, ali se koliko danas vraća u Beč jer je njenoj ćerki Manueli rođendan.

Doći će joj drugarice, pa moram da spremim sve kako dolikuje i kako priliči da se proslavi jedan rođendan - rekla je ponosna mama.

Komentari (0)

Loading
Bojan Hello!/Mirko Tabašević