Danijela Buzurović: Nestor i Klara su se zavoleli na prvi pogled

Danijela Buzurović: Nestor i Klara su se zavoleli na prvi pogled

Autor: | 13/06/2016

0

 

Voditeljka televizije Prva Danijela Buzurović (34) i njen suprug, glumac i voditelj emisije Čorba koja se prikazuje na TV B92, Stefan Buzurović (30) sedamnaestog maja po drugi put su postali roditelji. Naime, tog dana na svet je došla ćerka Klara kojoj se neizmerno obradovao njen stariji brat Nestor (3).

- Kod kuće je najlepše, priželjkivali smo da što pre izađemo iz bolnice i ta želja nam se ispunila jer smo pušteni nakon 48 sati. Beba i ja smo dobro, a i svi smo odlično otkako smo zajedno – priča Danijela za Story.rs i otkriva kako je izgledao susret sina i ćerke.

- Priželjkivala sam taj momenat i malo ga se pribojavala. Govorili su mi da se može javiti ljubomora i savetovali nas kako da uskladimo dete od skoro tri godine sa novom bebom. Ali, nisam imala razloga za strah. Nestor je ušao u sobu, pomazio je svoju sestru u krevecu po glavici i rekao: Bebe. Bilo je dirljivo, pogledao nas je i potom pobegao u drugu sobu, a zatim na svakih pet minuta opet dolazio. Divno je počelo njihovo poznanstvo i volela bih da tako bude sve do kraja života.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/arhiva