Dok Bastijan juri titulu, svadbu priprema - Ana

Dok Bastijan juri titulu, svadbu priprema - Ana

Autor: | 16/06/2016

0

Ana Ivanović, koja će uskoro izgovoriti sudbonosno "da" fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru, preuzela je na sebe kompletnu organizaciju svadbene ceremonije.

Iako trenutno igra turnir na Majorki, njoj su u pomoć pristigli roditelji Dragana i Miroslav, ali i glavni planer venčanja kako bi u pauzi dogovorili sve detalje.

Ana je pristala da ona bude zadužena za kompletnu organizaciju glamuroznog venčanja čiji detalji se drže u tajnosti kako bi Bastijan mogao da bude potpuno fokusiran na Evropsko prvenstvo. Dok Švajni ovih dana gine na terenu kako bi obezbedio titulu svojoj reprezentaciji, kod Ane su doputovali roditelji kako bi joj olakšali "slatke muke", piše alo.rs.

- Ana je obećala Bastijanu da će preuzeti sve u svoje ruke kako bi on bio opušten, ali nije znala da će joj biti toliko naporno da igra turnir i organizuje slavlje. Iako je angažovala agenciju za organizaciju venčanja, ipak je ona ta koja mora da aminuje svaki njihov predlog, što joj pada teško kada se sastanu između mečeva jer je umorna. Pored toga, ona svakodnevno ima i treninge, pa je kako bi joj olakšao situaciju glavni organizator došao na Majorku gde će sa njom i njenim roditeljima utvrditi protokol. Uglavnom se sastaju kada je Ani predviđeno vreme za obrok i tada dogovoraju poslednje detalje, a Ana konačni dogovor samo servira Bastijanu kada se čuju - kaže neimenovani izvor blizak porodici Ivanović.

- Anini roditelji i tokom dana uživaju u društvu organizatora venčanja sa kojim prave različite kombinacije dekoracija koje kasnije prezentuju budućoj mladi. Teniserka je veoma srećna i uživa u tome da sama kreira svoje venčanje, dok su planeri tu da joj ispune svaku želju. Švajni je finansirao put i boravak organizatora na Majorki, koji će Anu napustiti tek kada utanače svaki detalj - objašnjava izvor.

Sve Anine zahteve šef protokola zapisuje i agendu šalje svojim saradnicima, koji već mesecima vredno rade na organizaciji ovog sportskog venčanja. Lokacija glamuroznog slavlja i dalje se drži u tajnosti, iako su pozivnice uveliko poslate zvanicama. Kao što se već pisalo, gosti će privatnim avionom biti prebačeni na mesto svečanosti, dok su mladenci zahtevali i poseban dres kod. Muškarci koji dolaze na svadbenu ceremoniju moraće na sebi da imaju frak.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram, Guliver/Getty Images

Najnovije vesti