Aco Pejović: Devojke me spopadaju od kada sam smršao

Aco Pejović: Devojke me spopadaju od kada sam smršao

Autor: | 18/06/2016

0


Poznati folk pevač Aco Pejović uspeo je da smrša desetak kilograma, a njegova nova figura navela je obožavateljke da mu u još većem broju udeljuju komplimente i zavode ga.

Ova navala žena na pevača najviše se odigrava u vidu škakljivih komentara ispod fotografija na njegovom Instagram profilu.

Pejović ne krije da mu prija ono što mu pišu lepe i zgodne devojke na pomenutoj društvenoj mreži.

- Kome ne prija da mu dame ostavljaju lepe komentare? Evo, ja ću sada da skočim u vodu ako se javi neki muškarac kome tako nešto ne pričinjava zadovoljstvo - priznaje Aco za "Alo!“ i tvrdi da se sa devojkama koje mu se udvaraju ne dopisuje putem privatnih poruka na Instagramu.

- Pravo da vam kažem, ne odgovaram na te poruke. Uz dužno poštovanje, ne volim da se kuckam, nisam u tom fazonu. Evo, slobodno me proverite sa lažnog profila, videćete da ne zaista ne odgovaram na poruke - istakao je folker.

On nam je objasnio zašto je pokleknuo pred trendom omladine i napravio nalog na društvenoj mreži Instagram.

- Na Fejsbuku me nema i to me ne zanima. Međutim, nagovorile su me ćerke i moj menadžer da napravim Instagram profil. Kaže, to je dobro zbog mog posla i dobra je fora. Probao sam i dopalo mi se, ali od toga dalje ne bih išao. Lepo je kad si prilici da daš ljudima informaciju gde si i šta radiš... Naravno, onim ljudima koje to interesuje - objašnjava popularni pevač.

Komentari (0)

Loading
story.rs/NP Arhiva Hello!
Tagovi: aco pejović

Pročitajte još

Najnovije vesti