Bojana i Nikola ne prestaju sa avanturama: Šetnja po pustinji u osmom mesecu trudnoće

Bojana i Nikola ne prestaju sa avanturama: Šetnja po pustinji u osmom mesecu trudnoće

Autor: | 19/06/2016

0

Mladi par Nikola Rokvić i Bojana Barović su bez obzira na Bojaninu poodmaklu trudnoću i dalje pravi avanturisti!

Ovoga puta su rešili da obiđu Nacionalni park "Joshua Tree" u Južnoj Kaliforniji gde je priroda toliko magična da imate utisak da se nalazite na drugoj planeti.

Tako su Bojana i Nikola napravili par fotografija sa ovog putovanja koje zaista deluju kao da su iz drugog sveta, ali i kao da su rađene za neki modni editorijal.

Bojana je uz fotografije napisala da joj je ovo omiljeno mesto, ali i da neke "stvari" ne treba raditi kada ste trudni kao ona:

- Ne pokušavajte ovo kada ste u osmom mesecu trudnoće - napisala je ona kraj fotografije na kojoj "stopira" u sred pustinje.

Njih dvoje su obišli i zvučnu komoru, koja je, kako kažu priče, urađena uz pomoć vanzemaljaca koji su imali "kontakt" sa konstruktorom.


- Jedno od najinteresantnijih mesta koja sam posetila je definitivno "Integratron", zvučna komora u kojoj se tokom seanse pravi zvuk iz kristalnih posuda od strane treniranih ljudi i veruje se da lekovite deluje na telo, čak kažu da obnavlja DNA. Ovaj objekat je izgrađen od samog drveta bez traga metala unutar njega i navodno je konstruktor imao kontakt sa vanzemaljcima pre početka rada na ovome, takođe se i navodi da je rađen po jednom od izuma Nikole Tesle - objasnila je lepa trudnica vezu između Srbije i daleke pustinje.

Nikola je iskoristio priliku da se pohvali svojom ženom i njenom brigom o njemu:

- Šta ti je prava Crnogorka, čak i u drugom stanju ona pazi svog muža i ljulja ga dok on drema!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs instagram/hello/mirko tabašević

Najnovije vesti