Željko Joksimović o svojoj generaciji: Osećali smo se kao pokusni kunići

Željko Joksimović o svojoj generaciji: Osećali smo se kao pokusni kunići

Autor: | 21/06/2016

0

 

Nakon odmora sa suprugom Jovanom u Veneciji, Željko Joksimović se se vratio poslovnim obavezama i promociji albuma, a otkrio je i kako su se supruga i on proveli u ovom italijanskom gradu.

- Prijalo mi je, obilazili smo razne istorijske znamenitosti. Želeli smo da saznamo što više o svemu tome. Išli smo u muzeje, saznali mnoge stvari koje nismo znali o istoriji - rekao je Željko.

On se nedavno vratio u rodno Valjevo, kako bi sa svojim drugarima iz gimnazijske klupe obeležio 25 godina od velike mature.

Volim da se sećam tih dana, to su za mene bila bezbrižna vremena. Moja generacija, 1972. godište, je veoma specifična. Na nama su se mnoge stvari u državi menjale. Na mojoj generaciji vršili su se opiti i ogledi. Šalim se. Osećali smo se kao generacija pokusnih kunića i da se na nama sve lomi. Ne okupljamo se samo na jubileje, znamo da se svi skupimo i pravim roštilj, što ćemo još češće praktikovati - objasnio je Joksimović.

Željko, iako nije želeo preterano da komentariše, osvrnuo se i na smrt Milorada Mandića Mande, ali i smrti ostalih glumačkih legendi koje su našu zemlju zadesile od početka ove godine.

- To je toliko bolno da čovek jedino u sebi može da pati. Pretužno je što su nas napustili velikani srpskog glumišta. To je ogromno blago koje imamo i koje ćemo imati - rekao je kratko pevač.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo