Jedna je tetka: Ceca daje deset hiljada evra za školovanje sestrića

Jedna je tetka: Ceca daje deset hiljada evra za školovanje sestrića

Autor: | 23/06/2016

0

Ceca Ražnatović je odlučila da finansira školovanje svojih sestrića! Pevačica je za decu sestre Lidije Ocokoljić Helenu (11) i Viktora (7) spremna da iskešira 10.000 evra godišnje.

Toliko za njih dvoje košta godinu dana obrazovanja na Kipru, u privatnoj školi u koju su išli i Cecini naslednici Veljko i Anastasija. Kako Kurir saznaje, folkerka je prezadovoljna tom obrazovnom ustanovom i smatra da bi bila idealna za njenu sestričinu i sestrića, pogotovo nakon što su mališani roditeljima rekli da hoće da žive u Aja Napi.

- Ceca je super tetka! Ona bukvalno ne razdvaja svoju decu od Lidijine i želi da im omogući što bolje obrazovanje. Za razliku od Veljka i Anastasije, koji su jedva dočekali da se vrate u Beograd zbog društva i ljubavnih veza, Helena i Viktor su oduševljeni Kiprom, pa su više puta napominjali da bi voleli da se presele tamo. Cecu će godinu dana školovanja sestrića ukupno koštati 10.000 evra. Oni će živeti u Cecinoj vili, a s njima će sve vreme biti bar jedan roditelj - priča izvor.

ceca raznatovic lidija hello

Tim povodom novinari su pozvali Cecu, ali pevačica nije odgovarala napozive. Ona nikad nije krila da joj je Helena miljenica i da je često vodi na svoje koncerte širom sveta.

- Svako dete je za sebe i ima svoj identitet. Međutim, Helena je najbolja. Ne šalim se uopšte. Svi su lenji, razmaženi, ona je najbolja. Uopšte ne lažem. Baš je na tetku - rekla je svojevremeno u jednoj TV emisiji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva Hello!, Mirko Tabašević