Kalina Kovačević: Nije ključna stvar da imam partnera da bih bila srećna

Kalina Kovačević: Nije ključna stvar da imam partnera da bih bila srećna

Autor: | 24/06/2016

0

Glumica Kalina Kovačević spada u red onih koje važe za povučene, odnosno one koje ne vole da se preterano medijski eksponiraju. Tako je oduvek bilo kod nje,  pa tako nikada nije govorila o porodici, problemima, a ni o razvodu.

Ipak, ona je po prvi put za Blic Puls pričala o porodičnom životu i svemu što ju je zadesilo.

Kalina se 2010. godine udala za fudbalskog menadžera Radeta Ćaldovića. Prošle godine, uoči pete godišnjice braka par se razveo.

Razvod je protekao u miru i bez nesuglasica kako njihova ćerka Miona ne bi trpela, pa su zbog nje i danas u korektnim odnosima.

Skoro godinu dana nakon azvoda Kalina uživa u slobodi i ljubavi koju joj pruža ćerkica Miona.

– Mislim da žena može da bude ispunjena i ako nema partnera ili ljubav pored sebe. Kod mene je slučaj da sam slobodna i da nakon razvoda nisam našla partnera. Zadovoljna sam sobom i smatram da nije ključna stvar da imam partnera da bih bila srećna. Naravno, bilo bi lepo da ga imam, ali trenutno sam preokupirana stvarima oko ćerke, posla, predstava koje radim i drugih angažmana – rekla je glumica.

Iako je trenutno solo, kada nađe partnera neće se libiti da ga pokaže svima, pošto to nije reper za uspešan brak, pa stoga smatra da nema potrebe da ga krije.

– Ne postoji niko u mom životu, ali neću se stideti da pokažem partnera u javnosti kada ga budem imala ili za to dođe vreme – zaključila je Kalina.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hello/arhiva

Najnovije vesti